Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_543b6387c6a608abd3b98fb4634b031d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Poliisi: Kuljettaja menetti auton hallinnan Karkkilan kuolonkolarissa – Uutisalue

Poliisi: Kuljettaja menetti auton hallinnan Karkkilan kuolonkolarissa

Kaksi ihmistä kuoli ja yksi loukkaantui tiistaina kahden henkilöauton kolarissa Uudellamaalla Karkkilassa, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi. Onnettomuus tapahtui tiistai-iltapäivänä Kakkostiellä hieman Forssan suuntaan.

Poliisin mukaan toisen henkilöauton kuljettaja ja matkustaja kuolivat ja toisen henkilöauton kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa. Ajoneuvoissa ei ollut muita kyydissä.

Forssan suunnasta kohti Karkkilaa ajaneen auton kuljettaja oli toistaiseksi tuntemattomasta syystä menettänyt ajoneuvonsa hallinnan, poliisi kertoo. Tämän seurauksena auto oli ajautunut vastaantulevien kaistalle ja törmännyt kylki edellä vastaan tulleen auton keulaan.

Kuolleet olivat vastaantulijoiden kaistalle ajautuneessa autossa.

Poliisin mukaan tapahtuma-aikaan tien pinta oli jäinen ja osittain luminen. Kyseessä oli suora tieosuus, jonka nopeusrajoitus on 80 kilometriä tunnissa.

Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kuolemantuottamuksena ja vammantuottamuksena.

Source Link is.fi