Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fc9c4eba827ac194513b40c21a002e50, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Poliisi saanut niukasti vihjeitä Tuusulan työpaikka­murhasta etsitystä miehestä – Uutisalue
Banner Before Header

Poliisi saanut niukasti vihjeitä Tuusulan työpaikka­murhasta etsitystä miehestä

Itä-Uudenmaan poliisi antoi julkisuuteen Tuusulan työpaikkamurhasta epäillyn Petri Pirisen nimen ja kuvan, koska miestä ei ole muilla konstein tavoitettu. Henkirikoksen tutkinta ei käytännössä etene ennen Pirisen löytymistä.

Tutkinnanjohtaja kertoo, että poliisi on saanut jonkin verran vihjeitä etsitystä miehestä. Kaikkiaan vihjeitä on kuitenkin tullut vähänlaisesti.

– Ne eivät toistaiseksi ole johtaneet löytymiseen. Suurta määrää vihjeitä ei ole tullut, mutta on niitä muutamia tippunut, rikoskomisario Tero Tyynelä sanoo.

Pirinen oli keskiviikkona kateissa jo viidettä päivää. Poliisi on etsinyt häntä perjantaina tapahtuneen henkirikoksen ilmitulosta lähtien. Surma paljastui heti tuoreeltaan, kun uhrin ruumis löydettiin teon jälkeen hänen työpaikkansa alueelta.

Uhri työskenteli teknologiateollisuuden alan tehtaalla Tuusulassa. Poliisi ei ole kertonut, työskentelikö myös murhasta epäilty Pirinen samassa työpaikassa.

Lue lisää: Tuusulan uhrin työnantaja: ”Ajatuksemme ovat uhrin, hänen perheensä ja hänen läheistensä luona”

Pirisellä ei ole taustallaan aiempia törkeitä väkivaltarikoksia. Poliisi on luonnehtinut häntä yksinäiseksi henkilöksi.

Hänet on aiemmin tuomittu sakkoihin varusmiespalveluksesta karkaamisesta. Oikeuskäsittelyssä hän selitti armeijan välttelyä muun muassa sosiaalisten tilanteiden pelolla.

Poliisi on pyytänyt, että vihjeet ja havainnot etsitystä miehestä ilmoitetaan hätänumeroon 112.

Lue lisää: Poliisi tutkii epäiltyä työpaikka­murhaa Tuusulassa

Source Link is.fi