Banner Before Header

Poliisi tutkii epäiltyä työpaikka­murhaa Tuusulassa

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii Tuusulan henkirikosta epäiltynä työpaikkamurhana. Uhrin epäillään joutuneen surmatuksi työpaikkansa alueella.

Uhri on Riihimäellä asunut mies, joka kävi töissä teknologiateollisuuden alan yrityksen tehtaalla Tuusulassa. Surma tapahtui viime perjantaina, jolloin uhrin ruumis löytyi tehtaan alueelta pian teon jälkeen.

Tiistaina poliisin läsnäolosta ei enää ollut merkkejä tapahtumapaikalla. Tehtaan edessä nurmikolla paloi uhrille sytytetty muistokynttilä. ”Aina muistoissamme,” kynttilässä luki.

Työt tehtaalla jatkuivat päällisin puolin tavalliseen tapaan. Rekat ajoivat porteista tavaraa sisään ja ulos. Työntekijöitä valkoisissa takeissa tai keltaisissa huomioliiveissä käyskenteli ulkona ajoittain.

Yhtiön edustaja tuli pääovelle ilmoittamaan kohteliaasti mutta päättäväisesti, ettei yhtiö kommentoi poliisin tutkittavana olevaa asiaa. Englantia puhuva nainen esittäytyi vain etunimellään.

Uhrin työpaikan edustalle oli tuotu muistokynttilä tiistaina.

Murhasta epäillyn Petri Pirisen kotiovella Tuusulassa oli alkuviikosta poliisin teipit.

Poliisi epäilee murhasta 38-vuotiasta Petri Piristä. Hän on ollut kateissa perjantaista lähtien.

Poliisi on antanut julkisuuteen epäillyn nimen ja kuvan, jotta hänet saataisiin tavoitettua. Tiedot ja havainnot miehestä pyydetään ilmoittamaan hätänumeroon 112. Poliisi on sanonut, että Piristä ei kannata lähestyä itse.

Lue lisää: Oletko nähnyt Petri Piristä? Poliisi epäilee häntä murhasta

Poliisi antoi murhasta epäillyn kuvan julkisuuteen.

Epäiltyä ei ole päästy kuulustelemaan. Poliisi ei toistaiseksi kommentoi tapauksen yksityiskohtia eikä mahdollista motiivia.

Tehdas sijaitsee sen verran sivussa yleisiltä kulkureiteiltä, että sen alueelle osuminen sattumalta tuntuu epätodennäköiseltä.

Lue lisää: Poliisi: Murhasta epäilty Petri Pirinen on ”varsin yksinäinen henkilö”

Rikoskomisario Tero Tyynelä, onko epäilty uhrin työtoveri?

– En ota tähän kantaa, tutkinnanjohtaja vastaa.

Hän ei tässä vaiheessa kerro sitäkään, miksi henkirikosta tutkitaan vakavimmalla mahdollisella nimikkeellä eli murhana. Mahdollisia erityisperusteita murhanimikkeelle on Tuusulan tapauksessa kaksi: erityinen raakuus ja julmuus tai vakaa harkinta.

Source Link is.fi