Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_5d3a07bbb787959b6fa2390a15902dc9, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Popeda joutui ikävän pilan kohteeksi – Pate Mustajärvi julkaisi tyhjentävän päivityksen tilanteesta: ”Tällainen ei ole coolia” – Uutisalue

Popeda joutui ikävän pilan kohteeksi – Pate Mustajärvi julkaisi tyhjentävän päivityksen tilanteesta: ”Tällainen ei ole coolia”

Legendaarisen tamperelaisyhtye Popedan keikka ei päättynyt lauantai-iltana toivotulla tavalla. Bändin keulahahmo Pate Mustajärvi, 65, kertoi Facebookissa, että yhtye joutui ikävän pilan kohteeksi Pohjois-Savossa sijaitsevalla Vieremällä. Asiasta ensimmäisenä uutisoi Savon Sanomat.

– Nyt on tyypit niin, että tämä tällainen ei ole coolia. Nimittäin Popedan takahuoneessa kävi eilen illalla Vieremällä rosvo, Mustajärvi aloitti sunnuntaina julkaistun päivityksensä.

Popedan keikka sai viikonloppuna ikävän käänteen. Kuva on vuodelta 2017.

Muusikko kertoi, että lähes kaikki varastetut tavarat löydettiin maastosta keikkapaikan lähettyviltä.

Erään yhtyeen soittajan autonavaimet olivat kuitenkin hukassa vielä sunnuntaina, ja Mustajärvi pyysi Facebook-seuraajiaan ilmoittamaan hänelle kaikista avaimiin liittyvistä havainnoista.

– Jos sattumoisin olet löytänyt sellaiset Rientolan pihalta tai läheisyydestä, niin pistätkö viestiä tulemaan, artisti toivoi.

Mustajärvi oli liittänyt kirjoituksensa yhteyteen otoksen, jossa hän irvisti kameralle hyvin vihaisen näköisenä.

– Tällaisesta menosta me ei tykätä sitten yhtään, Mustajärvi päätti tekstinsä.

Popeda esiintymässä vuoden 2021 Himos Juhannuksessa.

Pate Mustajärvi vietti heinäkuussa 65-vuotissyntymäpäiväänsä. Tuolloin hän kertoi IS:n haastattelussa nauttivansa keikkailusta suuresti, minkä vuoksi hän ei unelmoi eläkepäiville siirtymisestä.

– En ajattele eläkettä. Jos paikat olis rikki tai olis vetänyt päihteillä pannunsa sekaisin, tilanne olis ehkä toinen. Vaikka takana on hurjiakin vuosia, en tunne itseäni vanhaksi, Mustajärvi totesi heinäkuussa.

Source Link is.fi