Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_18a45300df6250ee2b3ba464c1f2ed2d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Prinsessa Märtha Louise meni shamaani­rakkaansa kanssa kihloihin! – Uutisalue

Prinsessa Märtha Louise meni shamaani­rakkaansa kanssa kihloihin!

Norjan prinsessa Märtha Louise on mennyt kihloihin kumppaninsa Durek Verrettin kanssa, hovin julkaisemassa tiedotteessa paljastetaan.

Tiedotteessa Norjan kuningas Harald ja kuningatar Sonja ja kruununprinssi Haakon perheineen lähettävät parille onnittelut.

Märtha Louisen ja Durek Verrettin suhde tuli julkisuuteen toukokuussa 2019. Suhde oli Norjassa iso uutinen lähinnä Verrettin ammatin takia. Hän on shamaani, joka tekee töitä parantajana ja henkioppaana kotimaassaan Yhdysvalloissa. Uusi shamaanirakas otettiin Norjassa vastaan ristiriitaisesti.

Märtha Louise pysytteli pitkään vaitonaisena rakkauselämästään sen jälkeen, kun avioero kirjailija Ari Behnistä astui voimaan elokuussa 2016. Pariskunta oli naimisissa vuodesta 2002 saakka.

Vuonna 2019 tragedia iski Norjan kuningasperheeseen, kun mielenterveysvaikeuksista kärsinyt Behn teki itsemurhan. Märtha Louise jäi kolmen tyttären yksinhuoltajaksi.

Source Link is.fi