Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_46ccd0e845443b996bdb19124164b325, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Prinssi Danielilla on koronavirustartunta – Uutisalue

Prinssi Danielilla on koronavirustartunta

Ruotsin kruununprinsessa Victorian puoliso prinssi Daniel on saanut koronavirustartunnan. Lauantaina uutisoitiin prinsessa Victorian tartunnasta.

Ruotsin hovi tiedotti Danielin tartunnasta sunnuntaina. Prinssin oireiden kerrotaan olevan lieviä ja voinnin hyvä. Molemmat ovat täysin rokotettuja.

– Koko kruununprinsessan perhe on eristäytynyt kotiinsa Hagan linnaan, hovi kertoo.

Victorian ja Danielin kalenteri järjestellään uusiksi tartunnan vuoksi. Aiemmin kerrottiin, että kaikki heidän suunnitellut tapaamisensa peruuntuvat ainakin seuraavan viikon ajalta.

Tiistaina uutisoitiin, että Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia ovat sairastuneet koronaan. He ovat parhaillaan eristyksissä kotonaan Drottningholmin linnassa. Myös kuningasparin oireiden on kerrottu olevan lieviä.

Heidän lisäksi koronan ovat sairastaneet Ruotsin hovista ainakin prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia. Pariskunnan tartunnasta uutisoitiin marraskuussa 2020.

Source Link is.fi