Banner Before Header

Prinssi Louis varasti jälleen huomion: julkkiksia vilisseen juhla­kulkueen seuraaminen kyllästytti ja pikku­prinssi antoi sen näkyä

Brittikuninkaalliset seurasivat sunnuntaina kuningatar Elisabetin platinajuhlien huipentumiskulkuetta Lontoossa.

Kulkueessa nähtiin sotilasparaati sekä musiikki- ja karnevaaliesityksiä. Kuningattaren kultaisia kruunajaisvaunuja myös kierrätettiin Buckinghamin palatsin edessä ja sen ikkunoista vilkutteli virtuaalinen, nuori kuningatar Elisabet.

Muiden esitysten lomassa kulkueessa käytiin myös läpi kuningattaren 70-vuotisen hallitsijakauden tapahtumia, ja eri vuosikymmenittäin esiteltiin kyseisen ajan musiikkia, muotia, autoja.

Eri aikakausiin liittyvät brittijulkkikset vilkuttivat yleisölle kaksikerroksisten bussien yläkerroksesta. Tapahtuma huipentui Ed Sheeranin Perfect-kappaleen esitykseen ja lopulta kuninkaallisten tervehdykseen palatsin parvekkeelta.

Kuninkaallisten aitiossa huomion vei kuitenkin täysin 4-vuotias prinssi Louis.

Prinssi Louis kyllästyi kulkueeseen ja alkoi keksimään omaa viihdettä katsomossa.

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kuopus oli selkeästi hieman kyllästynyt kulkueen seuraamiseen, ja Daily Mailin mukaan pieni prinssi laittoi välillä kätensä äitinsä suun päälle, ilmeili ja seisoi tuolinsa päällä.

Jossain vaiheessa prinssi Charles nappasi pojanpoikansa syliinsä ja pomputteli 4-vuotiasta jalkojensa päällä.

Herttuatar Catherine joutui välillä puuttumaan poikansa ilmeilyyn.

Prinssi Louis halusi usein nousta seisomaan tuolilleen.

Myös perheen takana istunut Zara Tindallin aviopuoliso Mike Tindall viihdytti prinssiä ilmeilyllään.

Twitter-kansalta pikkuprinssin hassuttelu ei jäänyt huomaamatta.

– Platinajuhlien jälkeen ainakin yksi asia on varmaa: olen vakava prinssi Louisin fani nyt ja aina. Rakastan hieman ilkikurisia lapsia, eräs twiittaaja totesi liittäen mukaan Telegraph-lehden kuvan prinssi Louisista irvistämässä ja näyttämässä kulkueyleisössä kieltä äidilleen.

Prinssi Charles piti pikkuprinssiä sylissään ja pomputteli tätä jalkojensa päällä.

Kulkueessa kierrätettiin kuningattaren kruunajaisvaunuja, joiden ikkunasta näkyi virtuaalinen, juuri kruunattu nuori kuningatar Elisabet.

Kulkue oli valtava ja sisälsi paljon esityksiä ja ihmisiä.

Sunnuntain kulkueessa vilisi suuria julkisuuden henkilöitä ja massiivisia esityksiä, kun kulkueessa käytiin läpi Elisabetin valtakauden eri vuosikymmeniä musiikin ja esitysten muodossa.

Jokaiseen vuosikymmeneen, 1950-luvusta 2020-lukuun, liittyviä julkisuuden henkilöitä ajoi Buckinghamin palatsin edustalla kaksikerroksisissa busseissa. Monien vuosikymmenten kohdalla nähtiin myös James Bond -elokuvien klassikkoautoja.

Huippumalli Kate Moss oli 1990-luvun double decker -bussissa.

Laulaja Sir Cliff Richard vilkutteli yleisölle 1950-luvun bussista.

Mukana olivat muun muassa huippumalli Kate Moss, näyttelijä Idris Elba, laulaja Sir Cliff Richard, huippumalli Naomi Campbell, Emmerdale-tähti Patrick Mower, 1960-luvun Coronation Street -sarjasta tuttu näyttelijä William Roche, uudesta Bridgerton-sarjasta tuttu näyttelijä Phoebe Dynevor ja laulaja Nicole Scherzinger ja kymmenittäin muita brittijulkkiksia.

Kulkueessa nähtiin myös valtava liikkuva lohikäärme.

Source Link is.fi