Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4bdc3bd382df121a9fb51485855eeff4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
PSS voitti naisten salibandyn Suomen cupin – Ella Holmberg porvoolaisten ratkaisijana jatkoajalla – Uutisalue

PSS voitti naisten salibandyn Suomen cupin – Ella Holmberg porvoolaisten ratkaisijana jatkoajalla

Porvoon Salibandyseura on voittanut naisten salibandyn Suomen cupin. PSS kaatoi Turun Palloseuran jännittävässä finaalissa jatkoajalla lukemin 3–2.

Voittomaali oli myös välierän ratkaisseen Ella Holmbergin käsialaa. Holmberg murtautui jatkoajan neljännellä peliminuutilla oikealta laidalta keskikaistalle ja napautti pallon vastustamattomasti yläriman alle.

– En oikein tiedä mistä se tuli. Pääsin hienosti keskelle, niin vedin vain täysiä. Päätimme vain pelin mittaan, että voitamme nyt tämän, Holmberg kertoi tuoreeltaan ottelun ratkettua Yle Urheilun haastattelussa.

TPS johti kamppailua kahteen otteeseen, mutta PSS kampesi kahdesti tasoihin, vieden kamppailun jatkoajalle.

PSS:n päävalmentaja Jukka Kouvalainen oli ytimekkäänä jatkoaikavoiton jälkeen. Takaa-ajosta tullut cup-voitto syntyi hänen mukaansa enemmän pelaajien kautta, eikä valmennuksen yksittäisten ratkaisujen.

– Hikisen pelin jälkeen tuli. Paljon touhusimme, saimme pyörittää peliä paljon ja saimme erityisesti kolmanteen erään sopivia koostumuksia. Silloin pelimme myös parani. Enemmän kaikki oli pelaajien korvien välistä, kuin taktisia muutoksia. Tämä antaa kivasti lisää virtaa SM-kullan tavoitteluun, Kouvalainen kertasi kamppailun ratkeamista.

Peluutuksesta kuitenkin tuli eräänlainen etu otteluun. TPS joutui kamppailemaan läpi viikonlopun vain kahden viisikon turvin, kun taas porvoolaiset saivat painaa kolmella viisikolla. PSS kaappasikin otteen pelistä sen tekemän toisen tasoituksen jälkeen. TPS:n maalivahti Noora Vuorela kuitenkin piti turkulaiset hyvin pelissä mukana.

Hallitsevalle Suomen mestarille Suomen cupin voitto on seurahistorian neljäs.

Lue myös:

Source Link yle.fi