Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7e51caee28018aee5ef6bfce026553d7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Queenilta vielä yksi kappale Freddie Mercuryn kanssa: unohduksiin jäänyt biisi julkaistaan myöhemmin tänä vuonna – Uutisalue

Queenilta vielä yksi kappale Freddie Mercuryn kanssa: unohduksiin jäänyt biisi julkaistaan myöhemmin tänä vuonna

Laulaja Freddie Mercury kuoli marraskuussa 1991 ja yksi rockin legendaarisimmista äänistä sammui hänen poismenonsa myötä.

31 vuotta myöhemmin faneille tarjoutuu tilaisuus kuulla vielä kerran Mercuryn ääntä, sillä Queenin jäsenet ovat löytäneet studion kätköistä biisin, jota ei koskaan tehty valmiiksi, saati julkaistu.

Radio 2:n haastattelussa piipahtaneet Roger Taylor ja Brian May kertoivat viikonloppuna, että he todellakin olivat unohtaneet biisin olemassaolon.

– Löysimme pienen helmen Freddieltä. Olimme oikeasti unohtaneet sen. Se on aivan mahtava. Se on suorastaan löytö, Taylor hehkutti.

– Biisi oli tavallaan piilossa, mutta silti esillä. Olimme tutkineet sitä joskus aiemmin, mutta todenneet, ettei sitä voi pelastaa, May tulkitsi.

Queenin äänitiimi on jo aloittanut kappaleen miksaamisen ja kokoon parsimisen. Se on tarkoitus julkaista myöhemmin tänä vuonna.

Lue lisää: Freddie Mercuryn kuolema yllätti maailman – pojan riutuminen romahdutti isän

Kun Mercury menehtyi, Queenin tarun uskottiin olevan lopussa. Eihän kukaan voisi korvata ainutlaatuisen lahjakasta laulajaa, jonka ääniala oli poikkeuksellisen laaja.

Taivaan lahja. Näillä sanoilla Queen-kitaristi Bryan May kuvailee Adam Lambertia, jonka kanssa yhtye on kiertänyt maailmaa vuodesta 2012 alkaen. Uusi laulaja löytyi sattuman kautta. Uutta laulajaa ei edes etsitty.

Adam Lambert kilpaili American Idol -kykyohjelmassa 2009. Enteellisesti hän lauloi koe-esiintymisessä Queenin Bohemian Rhapsodya. Muut tuomarit olivat pähkinöinä, mutta Simon Cowell nihkeili. Hänen mukaansa Adam oli liian teatraalinen.

Queen + Adam Lambert esiintyi viikonloppuna kuningatar Elisabetin 70-vuotisen valtakauden kunniaksi järjestetyssä juhlakonsertissa, joka keräsi Buckinghamin palatsin edustalle yli 20 000 katsojaa.

Mutta varsinaisesti Lambert räjäytti potin ja nousi Queenin jäsenten tietoisuuteen Led Zeppelinin Whole Lotta Love -versiolla. Bändin kosketinsoittaja sattui näkemään esityksen. Hän lähetti heti viestin Maylle, eikä hän ollut ainoa. May kertoo, että lukuisat ihmiset soittivat ja lähettelivät hänelle viestejä: tässä olisi uusi nokkamies Queeniin.

Palaset loksahtivat kohdilleen, kun Queeniä pyydettiin esiintymään American Idol -finaaliin. Lambert hävisi finaalin, mutta lopulta hän voitti isosti. Yhteys Queeniin oli syntynyt, ja nuori laulajalahjakkuus päätyi soolouransa lisäksi kiertämään maailmaan Queen-solistina.

Source Link is.fi