Banner Before Header

Radiojuontaja Veronica Verho joutui karanteeniin – Juhani-puolisolla korona ja rajut oireet

Sohvaperunoista ja Selviytyjistä tunnetuksi tulleella Juhani Koskinen on sairastunut koronavirukseen. Koskinen kertoo Instagram-tilinsä tarinat-osiosta, että kahdesta rokotteesta huolimatta tauti iski ärhäkästi päälle.

– Oon nyt kolmatta päivää sängynpohjalla lähes 40 asteen kuumeessa. En uskalla edes ajatella mitä tämä olisi ilman rokotteita – ottakaa ne rokotteet, Koskinen kirjoittaa.

Koskisen tartunnan myötä myös hänen kihlattunsa radiojuontaja Veronica Verho joutui karanteeniin. NRJ:n iltaohjelmaa juontava Verho kertoo omalla Instagram-tilillään hoitavansa radiolähetykset kotoa käsin seuraavan kymmenen päivän ajan.

– En olisi ikinä arvannut, että työhuoneesta/varastosta voi tehdä radiota. Mulla ei oo minkäänlaisia äänielementtejä käytössä niin laitoin puhelimesta soimaan aplodit. Nauratti, Verho kirjoittaa päivityksessään.

Verho taustoittaa tilannetta tarkemmin Instagram-tarinoissaan. Hän kertoo ajatelleensa, että pystyy välttämään koronan.

– Olen hyvin puikkelehtinut tässä välissä vaan tämän pari vuotta. Ja siis mä vältin sen nytkin, mutta Juhanilla on korona. Jos perheessä on positiivinen, niin sitten myös mä joudun karanteeniin. Hyvin loogista, Verho sanoo.

– Voisin lähteä täältä niin, että hankkisin negatiivisen testituloksen, mutta joutuisin tekemään sen joka päivä koska altistuisin koko ajan, niin en näe siinä mitään järkeä. Ja sitä paitsi voin ihan hyvin saada sen. Se voi nytkin olla mulla, mutta en vain tiedä sitä, koska mulla ei ole mitään oireita, hän jatkaa.

Verho sanoo, että on nyt kokenut radiossa kaiken mahdollisen.

– Olen elämäni aikana tehnyt kaikkia blokkeja, mitä vuorokaudessa voi olla. Olen tehnyt bunkkerista lähetystä viime vuonna. Nyt en pääse sinne bunkkeriin, niin mä teen kotoa lähetystä – ekaa kertaa.

– Mutta eipä siinä, laitoin vähän paremmat verkkarit äsken ylle. Täällä mä nyt oon seuraavat 10 päivää. Living my best life.

Koskinen ja Verho alkoivat seurustelemaan vuonna 2020 koronapandemian alettua. Pari kihlautui viime talvena, mutta paljasti iloisen uutisen julkisuudessa vasta kesällä.

Lue lisää: Veronica Verho piti kihlautumisensa salassa kuukausien ajan – taustalla koskettava syy

Tällä hetkellä pariskunta asuu Helsingin keskustassa yhteisessä asunnossa. Heillä on kuitenkin haaveissa yhteinen omakotitalo heidän molempien kotiseudulta Turusta.

– Haluaisin hirveästi oman puutarhan, kasvattaa siellä vaikka mitä ja sitä tilaa. Kun on koira, olisi ihanaa, että olisi takapiha, mihin sen voisi päästää, Verho sanoi MTV:llä viime joulukuussa.

25-vuotiaan Verhon mediaura alkoi vuonna 2012 YouTubesta. Hänet on vuosien varrella nähty muun muassa juontajana Possessa sekä kilpailijana Selviytyjissä ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Viime syksynä Verho juonsi MTV3:n Love Island Suomi -ohjelmaa.

Source Link is.fi