Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_52697599e5841bebc17a8300953f14ac, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Rekan perävaunu ruhjoi henkilö­autoa Parikkalassa – kahdelle vakavat vammat – Uutisalue

Rekan perävaunu ruhjoi henkilö­autoa Parikkalassa – kahdelle vakavat vammat

Kaksi henkilöautossa ollutta loukkaantui vakavasti ja yksi lievemmin keskiviikkoaamuna Etelä-Karjalan Parikkalassa, kun rekka ja henkilöauto kolaroivat valtatie 6:lla. Onnettomuus tapahtui Parikkalan ja Simpeleen välisellä tieosuudella noin kello 6.

Päivystävän palomestarin mukaan rekan perävaunu oli alkanut heittelehtiä, minkä jälkeen se osui Parikkalan suunnasta vastaan tulleeseen henkilöautoon. Ajokeli oli turmapaikalla erittäin huono, lumista valtatietä ei ollut ehditty aurata.

Vakavat vammat sai kaksi henkilöauton etupenkeillä ollutta, jotka jouduttiin leikkaamaan irti romuttuneesta ajokista. He olivat kuitenkin sairaalaan vietäessä tajuissaan. Lievemmin vammoin selvisi takapenkin matkustaja.

Kaikki kolme loukkaantunutta ovat palomestarin mukaan iäkkäitä.

Valtatien liikenne ei häiriintynyt palomestarin mukaan turman takia merkittävästi.

Source Link is.fi