Banner Before Header

Renaz Ebrahimin radio-ohjelman jakso peruttiin yllättäen – korvattiin uusinnalla

Radion kuuntelijat yllättyivät, kun YleX:n ohjelmasta Yeboyah, Renaz ja Wekesa ei tullutkaan tänään tiistaina uutta jaksoa. Ohjelmasta kuullaan uusi jakso normaalisti aina tiistai-iltaisin kello 20, mutta tänään lähetys ajettiin poikkeuksellisesti uusintana.

Yksi ohjelman kolmesta juontajasta on niin sanotun Sannikka-kohun keskelle joutunut radiotoimittaja Renaz Ebrahimi, 33. Kyseinen jakso olisi ollut ensimmäinen viikonloppuna syntyneen kohun jälkeen.

Lue lisää: Marja Sannikan ohjelmassa täysi rähäkkä: Esko Valtaoja käytti N-sanaa kahdesti, Renaz Ebrahimille turvaton olo

Kanavan ohjelmapäällikkö Hanne Kautto vakuuttaa, ettei ohjelman esittämisessä uusintana ole mitään kummallista.

– YleX:llä ajetaan uusintoja silloin, kun tekijät eivät pääse tekemään ohjelmaa. Kyseessä on täysin normaali käytäntö, Kautto toteaa.

Ohjelmapäällikkö ei voi sen tarkemmin eritellä, kuka tai ketkä ohjelman juontajista olivat estyneitä tulemaan paikalle ja miksi. Hän vakuuttaa myös, ettei suosittua ohjelmaa suinkaan olla lopettamassa kokonaan, päin vastoin.

– Ohjelmaa ei ole millään päätöksellä peruttu ja meillä on sille jatkosuunnitelmia, Kautto sanoo.

Renaz Ebrahimin, Rebekka Yeboahin ja Sophia Wekesan yhteistä radio-ohjelmaa on kuultu YleX:llä lokakuusta 2019. Musiikin erikoisohjelman ohella juontajat järjestävät myös klubi-iltoja ja tekevät dj-keikkoja.

Source Link is.fi