Banner Before Header

Rita Niemi-Manninen ikuisti tyttärensä iholleen – otti tatuoinnin Turkissa

Yrittäjä ja somevaikuttaja Rita Niemi-Manninen viettää parhaillaan miehensä Aki Mannisen kanssa kahdenkeskistä lomaa Turkissa Alanyassa. Niemi-Manninen paljasti ottaneensa lomalla tatuoinnin, jonka aiheena on pariskunnan kaksivuotias tytär Donna Bebiina.

Niemi-Mannisen käsivarteen on ikuistettu tyttären nimi sekä hänen syntymäaikansa 14. kesäkuuta 2019.

– Donnan syntymä on ollut parasta mitä koskaan oon saanut kokea. Halusin ikuistaa mun elämäni tärkeimmän asian kauniilla ja sievällä fontilla ihooni. Kaunis ja sievä, aivan kuin mun pikkuinen tyttöni, sellainen siitä tuli, Niemi-Manninen kirjoittaa.

Niemi-Mannisen seuraajat ihastuivat tatuoinnista. Tatuointia on hehkutettu kauniiksi ja ajatusta ihanaksi.

– Ihana tatuointi. Minulla myös samassa kohdassa kaikkien neljän lasteni etunimet kaunokirjaimin, eräs seuraaja kertoo.

– En pidä tatuoinneista,mutta tämä on kaunis ja kaikinpuolin hyvin onnistunut, toinen kehuu.

– Tuo on kaunis. Olen itsekin haaveillut tatuoinnista joka liittyy poikaani mutta en ole vielä uskaltanut. Oma lapsi on ainutlaatuista, joka ei koskaan lähde sinusta, kolmas kommentoi.

Tytär oli vajaat kolme vuotta sitten syntyessään kovasti odotettu unelmien täyttymys. Manniset kertoivat tuolloin avoimesti yrittäneensä saada lasta vuosien ajan. Juuri ennen lapsettomuushoitojen käynnistämistä lapsi ilmoitti tulostaan.

Nimiäisten jälkeen tyttären harvinainen nimi herätti huomiota. Manniset kertoivat Donnan joutuneen nettikiusaamisen kohteeksi. He saivat runsaasti ikäviä kommentteja nimivalinnastaan.

Lue lisää: Rita Niemi-Manninen avautuu kammottavista kommenteista, joita hän saa Instagramissa: 1-vuotiaan tyttären Donna Bebiinan nimi sai julman vastaanoton

Pari on sanonut Donna-nimen tulevan Italiasta ja Bebiina puolestaan on Aki Mannisen äidin nimi.

Source Link is.fi