Banner Before Header

Romelu Lukakun ja Chelsean välinen kriisi ratkesi

Jalkapallon Englannin Valioliigan kärkiseuroihin kuuluvassa Chelseassa kuohahti viime viikolla, kun hyökkääjätähti Romelu Lukakun mietteet seuran toiminnasta levisivät julkisuuteen Sky Sports Italian haastattelun kautta. Chelsen päävalmentaja Thomas Tuchel närkästyi Lukakun kommenteista, mutta nyt pelaaja on saanut anteeksi.

Lue lisää: Romelu Lukakun kohumöläytys puhuttaa – ”Kukaan ei voi uskoa, mitä hän on mennyt tekemään”

Lukaku kritisoi Chelsean tilannetta ja peluutusta ja paljasti, että haluaisi palata italialaisseura Interiin, josta Chelsea hänet osti elokuussa muhkealla 98 miljoonan punnan summalla. Lukaku oli poissa viikonlopun tärkeästä liigapelistä Liverpoolia vastaan, mutta hän palaa kokoonpanoon Chelsean kohdatessa keskiviikkona Englannin liigacupin välierän avausosassa Tottenhamin.

Tuchel ja Lukaku pitivät keskinäisen palaverin maanantaina, ja tiistaina päävalmentaja kuvaili Lukakun aikovan ”siivota sotkun”.

– Olen iloinen, että meillä oli aikaa rauhalliseen keskusteluun. Lukaku pyysi anteeksi ja on taas mukana ryhmässä tiistain harjoituksissa, Tuchel selitti lehdistötilaisuudessa.

– Minulle tärkeintä oli ymmärtää ja uskoa, että toiminta ei ollut tarkoituksellista. Hän ei tehnyt tätä tarkoituksenaan nostaa hälinää ennen niin tärkeää ottelua Liverpoolia vastaan. Ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun hän on käyttäytynyt tällä lailla.

Tuchelin mukaan ”sotku” ei ollut niin suuri juttu, kuin miten sitä mediassa käsiteltiin. Mutta ei myöskään mikään pikkuasia.

– Ei tämä niin iso asia ollut kuin ihmiset ehkä haluavat sen olevan, mutta ei tämä myöskään mikään pikkujuttu ole. Mutta tarpeeksi pieni, jotta voimme pysyä rauhallisina, hyväksyä anteeksipyynnön ja jatkaa eteenpäin. Hän on hyvin tietoinen siitä, mitä on tapahtunut ja mitä hän on saanut aikaan, ja hän tuntee velvollisuudekseen siivota tämä sotku.

– Olemme iloisia siitä, että hän on pelaajamme.

Source Link is.fi