Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4c30971c094ac10cea4c0140f1587fe7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Rosa Pohjolainen säväytti Itävallassa – paras suomalais­suoritus Tanja Poutiaisen lopettamisen jälkeen – Uutisalue

Alppihiihtäjä Rosa Pohjolainen ylsi uransa parhaaseen sijoitukseen naisten maailmancupissa, kun hän oli Itävallan Schladmingissa pujottelukisan 14:s. 18-vuotias Pohjolainen hävisi voittaneelle Yhdysvaltain Mikaela Shiffrinille 1,92 sekuntia.

Pohjolaisen aiempi paras maailmancup-sijoitus oli viime marraskuulta Kittilän Levin pujottelun 24. sija.

Edellisen kerran suomalaisnainen oli Pohjolaista korkeammalla sijalla pujottelun maailmancupin kisassa maaliskuussa 2014, jolloin Tanja Poutiainen laski 12. sijalle Åressa.

Schladmingissa toiseksi sijoittui Shiffrinille 0,15 sekuntia hävinnyt Slovakian Petra Vlhova ja kolmanneksi Saksan Lena Dürr (–0,93).