Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_14b4dc7d2766489265bcc865a673860a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ruben Stiller palaa televisioon! – Uutisalue

Ruben Stiller palaa televisioon!

Ruben Stiller palaa televisioon Ylen Viimeinen sana -sarjassa. Stiller on yksi tammikuussa starttaavan ohjelman panelisteista.

Ylen tiedotteen mukaan uudistuneessa Viimeinen sana -ohjelmassa käsitellään sekä vallankäyttöä mediassa että vallankäyttäjien ja median suhdetta. Uudistuneen ohjelman juontajina aloittavat kokeneet ajankohtaistoimittajat Rosa Kettumäki ja Olli Seuri.

Kettumäki ja Seuri juontavat puolen tunnin mittaista lähetystä vuoroviikoin. Juontajien kanssa tuoreimpia media-aiheita analysoi joukko alan ammattilaisia.

Ohjelman myötä Ruben Stiller tekee vakituisemman paluun televisioon. Hänen lisäkseen panelisteina vuorottelevat muun muassa Ylioppilaslehden päätoimittaja Tuija Siltamäki, toimittaja ja stand up -koomikko Jukka Lindström, Journalistin päätoimittaja Maria Pettersson, toimittaja Reetta Räty sekä Iltalehden vastaava päätoimittaja Perttu Kauppinen.

– Tämä on hieno avaus Yleltä nostaa mediakriittinen keskusteluohjelma perjantain parhaaseen katseluaikaan. Meidän tehtävänämme on selittää yleisölle, miten media käyttää valtaa, mutta myös sitä, miten erilaiset vallankäyttäjät hyödyntävät mediaa, somea ja niiden tarjoamia mahdollisuuksia, Olli Seuri kertoo tiedotteessa.

– Odotan innolla sitä, että pääsen tekemään yhteistyötä vakiopanelistiemme kanssa. Tässä on sellainen porukka, jolta irtoaa terävää analyysia, mutta sellaisella tavalla, että sitä katsoessa saa varmasti nauraa, Rosa Kettumäki kertoo.

Vuodesta 2018 Stiller on juontanut omaa keskusteluohjelmaa Yle Puheessa.

Ruben Stiller jätti pestinsä Pressiklubi-ohjelman vetäjänä vuonna 2009.

– Viimeaikainen tilanne on vaikuttanut terveydentilaani ja olen myös vetänyt omat johtopäätökseni tästä kaikesta. Itse toivon, että voin jatkaa radion puolella, Stiller kommentoi tiedotteessa helmikuussa 2017 viitaten Yle-kohuun.

Lue lisää: Stiller tulistui tuoreesta Yle-kohusta – ”toimittajista yritetään tehdä syntipukkeja”

Lue lisää: Pressiklubin uusi juontaja Sanna Ukkola muistelee Ylen kohu-kevättä: ”Siinä oli tosi epäreiluja piirteitä”

Viimeinen sana Yle TV1ssä ja Yle Areenassa perjantaisin klo 20.00 28.1. alkaen.

Source Link is.fi