Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_694d8cb0ab87212e5a8f626132c34898, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ruhtinatar Charlenen lapset heiluttelivat koskettavia kylttejä kansallispäivän juhlallisuuksissa: ”Kaipaamme sinua äiti” – Uutisalue

Ruhtinatar Charlenen lapset heiluttelivat koskettavia kylttejä kansallispäivän juhlallisuuksissa: ”Kaipaamme sinua äiti”

Monacossa vietettiin tänään maan tärkeintä kuninkaallista edustushetkeä, kansallispäivää.

Kansallispäivä on perinteisesti ollut vaihtuva päivä, jonka päättää kulloinkin vallassa oleva hallitsija. Nyt se on kuitenkin pysynyt samana vuodesta 1951 eteenpäin, koska Ruhtinas Albert päätti isänsä kunnioitukseksi pitää päivän samana, minkä hänen isänsä, prinssi Rainier kolmas valitsi omana aikanaan.

Päivä on tärkeä näyttäytymispaikka Monacon ruhtinasperheelle. Tänä vuonna ruhtinatar Charlenea ei nähty paikalla, sillä hänen uutisoitiin olevan hoidossa Monacon ulkopuolella sijaitsevassa hoitolaitoksessa.

Ruhtinas Albert kuitenkin näyttäytyi palatsinsa parvekkeella lastensa kanssa.

6-vuotiaat kaksoset, Jacques ja Gabriella, heiluttelivat kylttejä, joissa luki: ”kaipaamme sinua, äiti” ja ”rakastemme sinua, äiti.”

Lue lisää: Ruhtinas Albertilta uutispommi ruhtinatar Charlenesta: viety hoito­laitokseen useiksi viikoiksi – ei pysty ”normaaliin elämään”

Albert kertoo, että Gabriella ja Jacques pääsevät vierailemaan äitinsä luona, kunhan hänen kuntonsa kohenee tarpeeksi.

Ruhtinas totesi lasten ymmärtävän, että ”äiti on väsynyt, eikä ole juuri nyt aivan oma itsensä”.

Ranskalaislehtien mukaan Charlene olisi hoidossa Sveitsissä sijaitsevalla yksityisklinikalla.

Ruhtinas Albert kertoi aiemmin People-lehdelle, että hänen vaimollaan on terveysongelmia.

Ruhtinatar palasi pitkäksi venyneeltä Etelä-Afrikan-matkaltaan marraskuun alkupuolella.

Pian paluun jälkeen kävi ilmi, ettei hän monien yllätykseksi palaa asumaan puolisonsa Albertin palatsiin, vaan menee ”salaiseen paikkaan toipumaan”.

Huhujen mukaan ruhtinasparilla on ollut jo pidempään meneillään aviokriisi. Ruhtinas painottaa, ettei Charlenen voinnilla ole mitään tekemistä heidän suhteensa tilan kanssa, vaan ongelmat liittyvät muihin asioihin.

Albertin mukaan Charlenen tämänhetkinen tila johtuu ”useista tekijöistä, jotka ovat yksityisasioita”. Ruhtinaan mukaan hänen vaimonsa kärsii ”sekä fyysisestä että psyykkisestä uupumuksesta”, eikä pysty ”normaaliin elämään”.

– Hän oli häkeltynyt eikä pystynyt suoriutumaan virallisista velvoitteista, elämästä yleisesti tai edes perhe-elämästä, Albert sanoo.

Source Link is.fi