Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_cb26f862b50b60891f6364f64c576e8b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Rukalla naisten hiihtokisaa siirretään, perutaanko hiihdot kokonaan? Asiantuntija: “Suurin osa parhaista urheilijoista toivoo, että ei hiihdetä” – Uutisalue

Rukalla naisten hiihtokisaa siirretään, perutaanko hiihdot kokonaan? Asiantuntija: “Suurin osa parhaista urheilijoista toivoo, että ei hiihdetä”

Rukan maailmancupissa naisten 10 kilometrin vapaan hiihtotavan takaa-ajokilpailu on siirretty 40 minuutilla, koska pakkanen on liian kova. Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n pakkasraja kilpaileminen on 20 astetta.

Kilpailun on tarkoitus alkaa nyt kello 12. Kilpailun tuomaristo kokoontuu seuraavan kerran kello 11. Silloin katsotaan, onko lähtöaikana kello 12 mahdollinen. Tuomaristo tarkkailee lämpötiloja koko päivän ajan.

Rukalla on tällä hetkellä kova pakkanen. Yle Urheilun asiantuntija Toni Roponen kertoi Urheilustudiossa, että on olemassa riski päivän hiihtojen perumiselle.

– Notkossa on lähes 25 astetta pakkasta. Tällä hetkellä varmasti suurin osa parhaista urheilijoista toivoo, että ei hiihdetä, Roponen sanoi.

– Toivomme tietysti, että sää lauhtuisi ja hiihdetään. Se nähdään ihan kohta.

Miesten 15 kilometrin vapaan hiihtotavan takaa-ajokilpailun on alkuperäisen aikataulun mukaan tarkoitus alkaa kello 13.30.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Kerromme kohta lisää.

Source Link yle.fi