Ruotsin prinsessa Estelle ja prinssi Oscar ihastuttivat kansallispäiväkuvassa: Estelle pukeutui äitinsä tavoin kansallispukuun

Ruotsin prinsessa Estelle ja prinssi Oscar ihastuttivat Ruotsin kansallispäivänä julkaistussa kuvassa, jossa kruununprinsessa Victoria ja Estelle ovat pukeutuneet Ruotsin kansallispukuun. Prinssi Danielilla ja Oscarilla sen sijaan on päällään tummat puvut.

Ruotsin kuningashuoneen virallinen Instagram-tili on julkaissut kuvan kuninkaallisesta perheestä. Kuvatekstissä kuninkaalliset toivottavat iloista kansallispäivää, jota vietettiin Ruotsissa maanantaina 6. kesäkuuta.

Toisessa kuvassa Estelle ja Oscar edustavat käsi kädessä kuvan etualalla.

Pääset selaamaan kuvia painamalla kuvan oikeassa laidassa näkyvää nuolta.

Maanantaina Ruotsissa on saanut vierailla Tukholman linnassa, joka avattiin kansallispäivän kunniaksi yleisölle. Aftonbladetin julkaisemasta videosta voi katsoa kruununprinsessa Victorian tervehdyksen ja kutsun vierailla linnassa.

– Linnassa on valtavasti ruotsalaista historiaa ja upeaa kulttuuria. Olemme ikävöineet sitä, että linna voitaisiin avata yleisölle. Tervetuloa ja mukavaa kansallispäivää kaikille, kruununprinsessa totesi maanantaina puheessaan.

Päivän aikana yleisöllä oli myös mahdollisuus vierailla Logårdenissa, eli Tukholman linnan puutarhassa, ja Bernadotte-kirjastossa, joka on yleensä suljettu vierailijoilta.

Allt om Kungligt -kuninkaallissivuston mukaan myös perheen pienimmille oli järjestetty linnan tiloihin tekemistä: lapset pääsivät leikkimään kruunajaisia ja ritariksi vihkimistä sekä sovittelemaan erilaisia pukuja.

Kuninkaallisperhe saapui juhlakulkueen mukana juhlistamaan kansallispäivää ulkoilmamuseo Skanseniin, missä kuningas Kaarle Kustaa piti puheen. Mukana olivat myös prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia, joka myöskin oli pukeutunut Ruotsin kansallispukuun. Illalla kuninkaallisperhe vastaanotti valtiollisia vieraita ja edustajia Tukholman linnassa.

Kansallispäivä päättyi Ruotsin puolustusvoimien soittokunnan esitykseen Logårdenissa.

Source Link is.fi