Banner Before Header

Ruumis lensi tielle auton takakontista – outo kolari Karjalan­kannaksella johdatti epäillyn ihmis­syöjän jäljille

Pietarin poliisi uskoo päässeensä ihmissyöjän jäljille tutkiessaan outoa kolaria, joka sattui lauantaina Karjalankannaksella Sortavala-valtatiellä. Tapahtumapaikka oli Kerron kylän eli inkeriläisittäin Kieron kylän lähellä.

Henkilöauto oli törmännyt valtatien keskiaitaan sillä seurauksella, että auton keula oli vaurioitunut pahoin ja auton takakontti oli avautunut törmäyksessä. Autossa olleet kolme matkustajaa olivat paenneet metsään, mutta heidät saatiin kiinni myöhemmin.

Kolaripaikalta löytyi yksi ruumis, joka oli lentänyt tielle noin kymmenen metrin päähän autosta. Poliiseille selvisi nopeasti, että uhri ei ollut menehtynyt kolarissa, vaan hänet oli surmattu jo aiemmin. Uhrin kaula oli liki katkaistu kokonaan ja takakontista löytyi myös kaksi lapiota.

Paljastui, että kuollut mies oli 50-vuotias Pietarissa asunut armenialainen mies, joka oli pyörittänyt omaa autokorjaamoa ja rengasliikettä. Poliisi epäilee, että surmaajat olivat matkalla hautaamaan miestä metsään, kun heidän matkansa tyssäsi kolariin.

Poliisit pääsivät paikalta paenneiden henkilöiden jäljille nopeasti. Kun heitä kuulusteltiin, yksi miehistä tunnusti myös aiemman surman.

47News-sivuston mukaan 23-vuotias mies kertoi poliisille, että hän oli surmannut syyskuussa 2020 itselleen tuntemattoman pietarilaisen miehen, koska hän oli halunnut maistaa ihmislihaa. Miehen ruumiin hän oli piilottanut Sosnovkan puistossa kulkevaan viemäriputkeen Pietarin pohjoisosissa.

Poliisi pitää miehen kertomusta uskottavana, sillä syyskuussa 2020 kyseisestä puistosta oli löytynyt 38-vuotiaan pörssimeklarin ruumis. Tapauksen tutkinta oli tällä välin ehditty jo lopettaa, sillä surmaajan jäljille ei tuolloin päästy.

Ihmissyönnistä epäilty mies oli 47newsin mukaan lausunut poliisille yllättäen kuulusteluissa, että hän ”pitää muuten ihmisten tappamisesta”, jolloin aiemman surman tunnustus oli lähtenyt purkautumaan.

Venäjän median tietojen mukaan nyt autokolarin yhteydessä paljastunut surma liittyisi miesten keskinäiseen riitaan. Peittääkseen jälkiään surmaajat olivat sytyttäneet palamaan miehen työpaikkana olleen pienen autokorjaamokontin.

Source Link is.fi