Banner Before Header

Saksalaislehti täräytti tiukan kysymyksen Kimi Räikkösen haastattelun alkuun: ”Milloin viimeksi pissasit pihallesi?” Näin Jäämies reagoi

Suuri saksalainen urheilulehti SportBild julkaisi hiljattain tuoreen formulaeläkeläisen Kimi Räikkösen haastattelun. Jutun tehnyt toimittaja Michel Milewski täräytti heti alkuun hieman erikoisen kysymyksen: ”herra Räikkönen, milloin viimeksi pissasit pihallesi?”

Lempinimellä ”Jäämies” tunnettu Räikkönen ei hätkähtänyt, vaan vastasi asiallisesti.

– En tiedä tarkkaa päivää, mutta ei siitä kauan ole, Räikkönen sanoi.

SportBildin toimittaja esitti vielä jatkokysymyksen, aikooko Räikkönen eläkepäivinään pissiä pihalleen entistä useammin.

– Toki, se on minulle ihan normaalia. Kun olin lapsi, niin vanhempieni kotona ei ollut sisävessaa. Minne muualle minun olisi muka pitänyt pissata? Tietenkin aion jatkaa sitä. Ei minulla ole mitään ongelmaa minun näkökulmastani. Hätä ei lue lakia, Räikkönen vastasi.

Räikkösten kodissa Espoon Karhusuolla ei todella ollut sisävessaa, sillä hänen vanhempansa Matti ja Paula sijoittivat rahansa remonttien sijaan Kimin ja tämän Rami-veljen moottoriurheiluharrastukseen.

SportBild kysyi Räikköseltä myös, aikooko hän ajaa siviiliautoaankin F1-radoilta tutusta makaavassa ajoasennossa.

– Se on minulle yhtä luonnollista kuin pihalle pissaaminen. Olen näiden vuosien aikana tottunut siihen ajoasentoon, Räikkönen vastasi.

Räikkönen kertoi olevansa siviilissä rauhallinen kuski, joka noudattaa aina nopeusrajoituksia.

Lue lisää: Kimi Räikkösen huomaavainen ele yllätti formulalupauksen: ”Mistä ihmeestä hän tiesi?”

42-vuotias Räikkönen ajoi uransa viimeisen F1-kisansa joulukuussa. Sen jälkeen hän lähti perheineen pitkälle lomalle Malediiveille, jossa he viihtyivät pikkuruisella Kunfunadhoo-saarella sijaitsevassa luksushotellissa.

Sittemmin Räikköset ovat sosiaalisen median perusteella palanneet Eurooppaan ja käyneet laskettelemassa.

Source Link is.fi