Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a1f978326e24521d9d96c3e652909327, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Saksan juna­turman uhriluku nousi viiteen – Uutisalue

Saksan juna­turman uhriluku nousi viiteen

Saksassa perjantaina tapahtuneen junaturman kuolonuhrien lukumäärä nousi viiteen, kun turman jäljiltä löydettiin lauantaina ruumis neljän edellispäivänä löytyneen lisäksi.

Kuolonuhrien lisäksi kymmeniä loukkaantui, kun juna suistui raiteilta Garmisch-Partenkirchenin alueella Baijerissa perjantaina.

Paikallisen apulaispoliisipäällikön Frank Hellwigin mukaan poliisi ei usko, että kuolonuhreja löytyisi enää enempää, mutta asiasta ei ole vielä varmuutta. Hellwigin mukaan turmassa loukkaantui 44 ihmistä, joista osa on lapsia.

Juna oli juuri lähtenyt Garmisch-Partenkirchenistä kohti Müncheniä, kun onnettomuus tapahtui Burgrainin alueella perjantaina alkuiltapäivästä. Saksassa oli alkamassa lomaviikonloppu, ja juna oli poliisin mukaan erittäin täynnä.

Source Link is.fi