Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2a9368256935391405ffcf30e509b577, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Salkkarit-tähti jakoi rohkean kuvaparin, jonka julkaisua hän jännitti etukäteen – kollegat ylistävät yhteen ääneen – Uutisalue

Salkkarit-tähti jakoi rohkean kuvaparin, jonka julkaisua hän jännitti etukäteen – kollegat ylistävät yhteen ääneen

Salatut elämät -sarjastakin tunnettu näyttelijä ja radiojuontaja Hanna Kinnunen, 41, jakoi torstai-iltana somessa kuvaparin, jonka julkaisemista hän jännitti etukäteen.

Kuvaparin vasemmalla puolella on otos reilun vuoden takaa, oikean puolimmainen on otettu viikko sitten. Kinnusen mukaan kuvapari havainnollistaa elämäntaparemonttia, johon hän ryhtyi kuluvan vuoden alussa tavoitteenaan parantaa omaa hyvinvointiaan.

– Aloitin tän vuoden alussa systemaattisen prosessin oman hyvinvointini parantamiseksi. ”Matka” on edelleen syvästi kesken, mutta on se edennytkin, Kinnunen kirjoittaa kuvaparin yhteydessä.

Kinnunen kertoo vasta vasemman puoleisen kuvan nähtyään tajunneensa, kuinka paljon paremmin hän nykyään voi. Vielä reilu vuosi sitten hän nukkui ja söi miten sattuu.

– Tänä päivänä liikun enemmän ja syön puhtaammin, nukun tosi hyvin ja stressaan vähemmän. Päätin laittaa itseni tärkeysjärjestyksessä kärkeen aiemman ”onhan tässä kaikkea muuta tärkeämpää” sijaan ja se on kannattanut, Kinnunen kirjoittaa Instagramissa.

– Mulla on edelleen pyöreä takamus ja paksut reidet, tulee varmasti aina olemaan, mutta mun jaksaminen ja vireystila ovat ihan eri tasolla kuin aikoihin.

– Joten jos jotain olen oppinut, se on tämä: älä koskaan epäröi laittaa omaa hyvinvointiasi ja sen tavoittelua ykköseksi.

Hanna Kinnunen on yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista Salatut elämät -näyttelijöistä. Kuva vuodelta 2019.

Kinnusen rehellinen somepostaus on kerännyt ylistäviä ja kannustavia kommentteja hänen someseuraajiltaan. Myös monet julkisuudesta tutut henkilöt ovat käyneet kommentoimassa kollegansa kuvaa.

– Ihana Hanna! Oot super ja oon niin iloinen sun puolesta, hihkuu niin ikään Salkkareista tuttu Monika Lindeman.

– Oot aina upea, ylistää Ellen Jokikunnas.

– Aina kun vie itseään kohti onnellisuutta ja hyvää fiilistä, asiat on hyvin, filosofoi Kimmo Vehviläinen.

– Oon niin iloinen, että voit paremmin. Kyllä sä myös säteilet ulospäin kuin aurinko, sanoo Suvi Hartlin.

Hanna Kinnusta voi nykyään kuulla Aito Iskelmä -radiokanavan juontajana. Hän aloitti kanavalla vuoden 2020 alussa.

Lue lisää: Elämänmuutos sai Hanna Kinnusen tajuamaan, että aamuradio ja Salkkarit olivat liikaa: ”Vasta kun aivosumu alkoi väistyä, ymmärsin, miten kauan olin vain puskenut eteenpäin”

Source Link is.fi