Sami Kuronen yllättää helsinkiläisen Karoliinan täysin – kultainen unelmapallo paljastaa naisen suuren haaveen

Uuden vuoden kynnyksellä monet pysähtyvät pohtimaan elämäänsä ja asioita, jotka haluaisivat joskus saavuttaa. Usein päämäärät ja unelmat jäävät kuitenkin syystä tai toisesta pelkiksi haavekuviksi.

Nelosen uudessa Nyt jos koskaan -sarjassa asiaan tulee muutos. Juontaja Sami Kurosen, 47, luotsaamassa ohjelmassa toteutetaan tavallisten suomalaisten unelmia – olivat ne miten pieniä tai suuria tahansa.

Sarjan jokaisessa jaksossa tutustutaan yhteen ihmiseen ja kolmeen hänen hartaimpaan toiveeseensa. Nämä haaveet on kätketty Kurosen hallussa olevan kultaisen unelmapallon sisään.

Jakson aikana jokainen näistä toiveista käy vuorollaan toteen. Unelmien toteuttamisessa osallistujia auttavat niin Kuronen itse kuin liuta suomalaisia julkisuuden henkilöitä.

Kurosen lisäksi ohjelmassa nähdään nähdään imitaattori Jarkko Tamminen, näyttelijä Kirsi Ylijoki, entinen malli Anne Kukkohovi, näyttelijä Anu Sinisalo ja Euroviisujen juontajana tunnettu Mikko Silvennoinen. Lisäksi osallistujien unelmia toteuttamassa ovat tankotanssin moninkertainen maailmanmestari Oona Kivelä, valokuvaaja Meeri Koutaniemi ja laulaja Veeti Kallio.

Uutuusohjelman ensimmäisessä jaksossa Sami Kuronen ja Jarkko Tamminen auttavat Karoliinaa toteuttamaan unelmiaan.

Ohjelman ensimmäisessä jaksossa nähdään Oulusta Helsinkiin muuttanut Karoliina, jonka elämän suurimmat unelmat ovat edelleen toteuttamatta.

– Mulla on ollut monia tavoitteita elämässä, mitä haluaisin saavuttaa. Nyt havahduin, että en oikeastaan ole saavuttanut moniakaan niistä asioista, Karoliina kertoo ohjelmassa.

Kun Kuronen paljastaa Karoliinalle, mikä naisen unelmista käy ensimmäisenä toteen, tämä on silminnähden riemastunut.

– Superhyvä! Voi vitsit, mahtavaa! Toi on ollut mulla tosi pitkään. Mä en ikinä uskonut, että toi voisi tapahtua. Tää kuulostaa ihan liian täydelliseltä.

Karoliinaa unelmien toteuttamisessa saapuu auttamaan imitaattori ja ääninäyttelijä Jarkko Tamminen.

Nyt jos koskaan alkaa Nelosella ja Ruudussa tiistaina 11. tammikuuta klo 20.

Nelonen, Ruutu ja Ilta-Sanomat ovat samaa Sanoma-konsernia.

Source Link is.fi