Banner Before Header

Samu Haberin Facebook-sivut kaapattiin – hakkeri julkaisi mystisen viestin

Laulaja Samu Haberin ja hänen yhtyeensä Sunrise Avenuen Facebook-sivut on kaapattuieto. Haber kertoo asiasta Instagram-tilillään.

– Rakas hakkeri, joka otit haltuusi Samu Haberin ja Sunrise Avenuen Facebook-sivut. Tiedämme missä asut. Tulemme huomenna Juhiksen ja kumppaneiden kanssa käymään. Pidä hauskaa, ja juhli vielä kun voit, Haber vitsailee.

– Ja vakavasti. Minun ja Sunrise Avenuen Facebook-sivut on hakkeroitu, kuten saatoitte jo tietää. Siellä voi olla omituisia omituisia julkaisuja ja tarjouksia. Älkää ostako lippuja, yksisarvisia, tai mitä ikinä he myyvätkään, Haber kirjoittaa.

Haberin ja Sunrise Avenuen sivuilla on jaettu keskiviikkoillasta lähtien eriskummallisia eläin- ja käsityöaiheisia videoita.

Hakkeri on myös kirjoittanut Haberin nimissä sivulle viestejä, joissa hän pyytää tykkäämään videosta ja seuraamaan häntä.

– Kertokaa hänelle (Haberille), että annan tilin takaisin, kun olen valmis, hakkeri kirjoittaa Haberin nimissä.

Haber valmistautuu parhaillaan perjantaiseen keikkaansa Seinäjoen Provinssi-festivaalilla. Se on osa Sunrise Avenuen jäähyväiskiertuetta ja kiertueen ainoa festivaalikeikka Suomessa.

Sunrise Avenue järkytti faninsa joulukuussa 2019 kertomalla, että yhtye lopettaa.

– Tavallaan tässä, kuten kaikessa elämässä, homman pitää lähteä oikeasta intohimosta. Pitkään tämä on ollut mielessä, Haber kertoi Ilta-Sanomille tuolloin.

Lue lisää: Samu Haber paljastaa taustat jättisuositun Sunrise Avenuen lopettamispäätöksestä: ”En halua enää tuohon myllyyn”

Väliin iskeneen koronapandemian vuoksi yhtyeen jäähyväiskeikkoja on jouduttu siirtämään vuodella jo kahdesti. Alun perin Sunrise Avenuen oli tarkoitus soittaa viimeinen keikka elokuussa 2020 vastavalmistuneella Helsingin Olympiastadionilla, joka kuitenkin päästiin vihkimään käyttöön vasta pari viikkoa sitten.

Sunrise Avenue soittaa viimeiset keikkansa 8. ja 9. heinäkuuta Olympiastadionilla.

Source Link is.fi