Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_914715a0afc5bd5a7ee627592a4af946, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Samuli Samuelssonin käsi johti protestiin – nyt puhuu rajun osuman toinen osapuoli: ”Ilmat pihalle” – Uutisalue

Samuli Samuelssonin käsi johti protestiin – nyt puhuu rajun osuman toinen osapuoli: ”Ilmat pihalle”

München

Pikaviestin miesten alkuerissä nähtiin kohauttanut tilanne, kun Turkin Emre Zafer Barnes ja Suomen Samuli Samuelsson osuivat voimalla yhteen ensimmäisen vaihdon yhteydessä.

Vauhtiin pyrähtänyt Samuelsson osui kesken juoksuliikkeensä oikealla kädellään turkkilaiseen, joka oli menettää tasapainonsa.

Molempien joukkueiden vaihto meni osuman takia pipariksi, ja Turkki jäi Suomen tapaan alun perin ulos finaalista. Protestin jälkeen joukkue sai kuitenkin juosta kisansa uudestaan ja eteni yksilöjuoksunsa ajan perusteella finaaliin.

Kisan jälkeen Samuelssonin kanssa kolistellut Barnes avasi tilannetta omasta näkökulmastaan olympiastadionin jo hiljenneellä haastattelualueella.

– Menimme kisatoimistoon, ja he totesivat, että hänen kätensä esti minun juoksuni ja haittasi kapulanvaihtoa. He näkivät, että kyseessä oli minulle iso este, joten saimme mahdollisuuden uusintajuoksuun.

Samuelsson kertoi kisan jälkeen, että osuma oli ollut todella voimakas.

– Tuntui, että mulla sormi varmaan murtui. Se on helkkarin kipeä, satasen SE-mies tuskaili Ylellä.

Suomi jäi erässään kuudenneksi.

Barnes oli samoilla linjoilla.

– Se oli iso kolari. Minä tulin todella kovaa vauhtia, ja hän heitti kätensä taakse tosi kovaa. Voit kuvitella, että osuma iski minulta ilmat pihalle. Sain silti kapulan eteenpäin, mutta se hidasti meitä merkittävästi.

Jamaikalaissyntyinen juoksija kertoi, ettei puhunut tilanteesta kisan jälkeen Samuelssonin tai muiden suomalaisten kanssa.

– Kisan jälkeen en nähnyt ketään. He lähtivät, ja me suuntasimme suoraan kisatoimistoon, koska protesti pitää jättää tietyn aikaikkunan sisällä, Barnes selitti.

Tuomariston tutkiskellessa tilannetta minuutit olivat pitkiä.

– Rukoilimme, että kisajärjestäjät ovat reiluja. Kun he näkivät, kuinka pahasti meitä estettiin, he antoivat toisen mahdollisuuden.

Loppu hyvin kaikki hyvin. Turkki nähdään kuin nähdäänkin sunnuntai-illan finaalissa.

– Olemme todella iloisia, halusimme vain, että homma menee reilusti.

– Ja pahoittelut suomalaisille! Barnes huikkasi vielä jatkaessaan matkaansa.

Source Link is.fi