Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e0ff04182bb68c20f4b8767c2ce0198e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Sanna Mariniin liitettyä kohutiliä seuraava henkilö kertoo: ”Kyseessä ei todellakaan ole mikään huumeviiva” – Uutisalue

Sanna Mariniin liitettyä kohutiliä seuraava henkilö kertoo: ”Kyseessä ei todellakaan ole mikään huumeviiva”

Ilta-Sanomat tavoitti yhden Rayharautio-tiliä Instagramissa seuraavan henkilön, joka ei halunnut kommentoida tiliä tai pääministeri Sanna Marinin viimeisintä kohua omalla nimellään.

– Aivan karmeaa sekoilua tämä koko kohu.

– Kyseessä ei todellakaan ole mikään huumeviiva, hän viittaa keskiviikkoiltana julkisuuteen tupsahtaneisiin videopätkiin, joissa yhdellä videopätkällä on epäilty näkyvän mahdollisesti kokaiiniviiva tai jotain muuta huumetta.

Julkisuudessa on viime päivät ollut tulikuumana puheenaiheena erinäiset videot Marinin ja hänen kavereidensa bilettämisestä.

Hilpeillä videoilla lauletaan Antti Tuiskun ja Petri Nygårdin tahtiin sekä juodaan alkoholia ja tanssitaan antaumuksella.

Osassa videopätkissä kiinnittyy huomio keittiönpöydälle, jossa näkyy ”jotain”.

Ennen kaikkea sosiaalisessa mediassa kyseinen ”jotain” on ehditty konkretisoida muun muassa juuri huumeviivaksi, sillä videolla jonkun on kuultu sanovan ”jauhojengi”.

– Se ei ole mikään jauhojengi, vaan tahallisesti Petri Nygårdin laulun sanat on väännetty noin tai sitten joku on kuullut väärin.

– Ihan naurettavaa toimintaa, jos pullonavaaja tai kaukosäädintä luullaan kokaiiniviivaksi.

Tiliä seuraava henkilö muistuttaa, että kyseessä on yksityinen tili ja vain tietyille ihmisille tarkoitettu.

– Ihmiset ovat tyhmiä ja draamanhakuisia.

Lue lisää: Sanna Mariniin liitetyltä kohu­tililtä poistettu lähes kaikki julkaisut vuorokauden aikana

Viimeisen vuorokauden aikana tilin kuvat ovat vähentyneet 65 julkaisusta enää kolmeen.

– Jos ihmiset luulevat tosiaan pullonkorkkeja, pulloja sekä kaukosäädintä todella kokaiiniksi, niin ehkä sieltä on syytäkin poistaa julkaisuja tuolla logiikalla.

– Voidaanhan joku videolla näkyvä voiveitsikin kääntää kyseisellä logiikalla turvallisuusuhaksi.

Kyseinen henkilö muistuttaa useaan otteeseen, että ei ollut paikalla kyseisenä iltana, mutta kertoo nähneensä alkuperäisen videot.

– Olen minäkin ollut varmaan kännissä jossain kuvassa, ei siinä ole mitään sen ihmeempää, hän viittaa Rayharautio-tilin julkaisuihin.

Sen enempää haastateltava ei halua ottaa kantaa kyseiseen iltaan, eikä koko kohuun.

Loppuun hän muistuttaa, että toivoo itsekin pystyvänsä ja voivansa juhlimaan samalla tavalla 36-vuotiaana kuin mitä pääministeri Marin videoilla.

Marinin lisäksi kyseisen Instagram-tilin seuraajiin kuuluvat seuraajakaartiin kuuluvat muun muassa valokuvaaja Janita Autio, muusikot Benjamin Peltonen, Olavi Uusivirta, Elias Kaskinen sekä radiotähti Anni Ihamäki ja juontajan sekä mallintöistä tuttu Maryam Razavi.

Source Link is.fi