Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_144fc4314e7e2b4675b1dfce964ec80e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Sanna Marinin kanssa juhlinut Tinni Wikström avautuu kohusta – myös Vesa Silver ottaa kantaa – Uutisalue

Sanna Marinin kanssa juhlinut Tinni Wikström avautuu kohusta – myös Vesa Silver ottaa kantaa

Pääministeri Sanna Marinin kanssa juhlinut radio- ja tv-juontaja Tinni Wikström ottaa kantaa kohuun Instagram-tilillään.

– Viimeiset kaksi päivää ovat olleet kertakaikkiaan hirveitä. Tilanne on paisunut kohtuuttomaksi. Kaikki tekemäni toiminta on ollut laillista, enkä ole tehnyt mitään väärää.

– Hauskan illan jälkipyykkejä pestään vieläkin ja oma jaksaminen on ollut koetuksella. Toivon itselleni elämärauhaa, työrauhaa ja mielenrauhaa, hän kirjoittaa.

– Toivon, että jatkossakin tutut ja tuntemattomat laittavat tanssikengät jalkaan ja nauttivat elämästä ja ystävistä.

Myöhemmin perjantai-iltana samoissa juhlissa ollut stylisti Vesa Silver jakoi Wikströmin julkaisun Instagram-tarinoissaan.

– Rakkaan Tinnin sanoja lainaten, Silver kirjoittaa julkaisun yhteydessä.

Pääministeri Marin joutui kohun keskelle keskiviikkona, kun sosiaalisessa mediassa alkoi liikkua kotibileistä kuvattuja videopätkiä. Juhlijoiden joukossa oli lukuisia julkisuuden henkilöitä, kuten laulaja ja lauluntekijä Alma, hänen siskonsa Anna, juontajat Tinni Wikström ja Karoliina Tuominen sekä valokuvaaja Janita Autio.

Perjantaisessa tiedotustilaisuudessaan Marin kertoi käyneensä huumausainetestissä, jonka tulos tulee myöhemmin. Hänen mukaansa viime päivinä on julkisuudessa esitetty aika raskaitakin syytöksiä siitä, että hän olisi itse käyttänyt huumausaineita.

– Pidän syytöksiä erittäin raskaina ja painavina. Oman oikeusturvani takia, vaikka pidänkin kohtuuttomana myös vaatimusta huumausainetestistä, niin oman oikeusturvani takia ja pyyhkiäkseni tällaiset mahdolliset epäilyt olen tänään käynyt huumausainetestissä, jonka tulos tulee noin viikon kuluessa, Marin totesi Kesärannassa.

Pääministeri korosti, ettei hän ole koskaan käyttänyt huumeita.

Artikkelia muokattu kello 22.27: lisätty Vesa Silverin kommentti.

Source Link is.fi