Banner Before Header

Santtu Kinnunen, 23, säväytti Florida Panthersin paidassa – Eetu Luostarinen veivasi upean kikkamaalin

Florida Panthersin Eetu Luostarinen veivasi komean alivoimamaalin, kun Panthers ja Nashville Predators kohtasivat harjoitusottelussa maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Savolaiskiekkoilija hämäsi Nashvillen puolustajaa jalkakikalla ja nosti sen jälkeen kiekon maalivahti Connor Ingramin ohi ylänurkkaan.

Luostarisen maali oli täysin suomalaisten käsialaa, sillä Aleksander Barkov ja puolustajalupaus Santtu Kinnunen keräsivät osumasta syöttöpisteet.

Kinnunen, 23, pelasi muutenkin väkevän ottelun. Hän teki tehopisteet 0+2 ja sai jääaikaa lähes 18 minuuttia. Pelicansin kasvatti pelasi kaksi edellistä kautta SM-liigaa Tapparassa. Viime kaudella hän teki 23 (4+19) tehopistettä.

Myös Barkov vietti kahden tehopisteen iltaa. Hän ratkaisi Floridalle 4–3-voiton jatkoajalla.

Nashvillen Juuso Pärssinen oli hyvässä vireessä hänkin ja takoi tehopisteet 1+1.

Florida ja Nashville kohtasivat myöhemmin uudestaan eri kokoonpanoilla. Tuossa ottelussa Nahsvillen Markus Nurmi keräsi yhden syöttöpisteen.

Suomalaisista tehopisteille maanantain harjoitusotteluissa pääsivät myös New York Rangersin Kaapo Kakko (0+1), New York Islandersin Robin Salo (1+0), St. Louis Bluesin Niko Mikkola (0+1), Seattle Krakenin Peetro Seppälä (0+1).

Source Link is.fi