Banner Before Header

Sara Sieppi muutti käytöstään sosiaalisessa mediassa ja huomasi heti yllättävän seikan: ”Se oli aika hulluu tajuta”

Somevaikuttaja ja tv-juontaja Sara Sieppi, 31, tunnustaa Instagram-seuraajilleen, että joskus puhelin on ottanut hänestä liian suuren vallan. Sieppi avaa niin sanotusti ”puhelinvieroitustaan” Instagram-julkaisussaan.

Kyseisessä julkaisussa Sieppi poseeraa peilin edessä yllään vaaleanpunainen olkaimeton paita. Siepin kädessä on harmaa puhelin, jota hän jopa hieman kiroaa julkaisussaan.

– Avasin stooreissa hiljattain tuntemuksia siitä, et oon ollu tän vuoden pienellä tutkimusmatkalla oman elämän ja somen kans – et kuka mä oikein missäkin oon, Sieppi aloittaa.

– Kasvoin luuriin kii ja huomasin, et elin hetkiä enemmän sille kamerarullalle, ku mulle itelle. Se oli aika hulluu tajuta. Oon jakanut kyl hetkiä täällä tänäkin vuonna, mut en sit kuitenkaan oo jakanut yhtään mitään, Sieppi lisää.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Sieppi kiittää seuraajiaan saamastaan tuesta, kun hän päätti pitää taukoa somesta. Sieppi myös pohtii, että hän voi tarvittaessa ja halutessaan olla jakamatta enää koskaan mitään henkilökohtaisia asioita itsestään.

– Oli helpottavaa huomata, et sain teiltä kannustusta ja tukea, et voin ottaa oman hetkeni, olla jakamatta enää koskaan mitään henkilökohtaista tai tulla takasin sit taas semmosena Sarana, josta kaikki aikoinaan lähtikin, Sieppi toteaa.

Lopuksi Sieppi toteaa, että pieni some- ja puhelintauko on auttanut häntä keskittymään paremmin tosielämään.

– En osaa viel sanoa, mihin kaikki vie, mut pieni etääntyminen on tehnyt hyvää ja täysi fokus siin oikeassa elämässä antanut viel enemmän. Ps. Siel ruudun takana on muuten aika timanttisia tyyppejä, Sieppi kirjoittaa.

Artikkelia kirjoittaessa Sieppi on saanut seuraajiltaan lukuisia ylistys- ja kiitosviestejä muun muassa rehellisestä julkaisustaan ja aitoudesta. Moni jopa kokee samastuvansaSiepin ajatukseen tietynlaisesta ”puhelin- ja someriippuvuudesta”.

– Tuo on kyllä totta, ja hyvä huomioida läsnäolo hetkissä, yksi pohtii.

– Tosi hyvä tää ajatus! Mulla myös joskus lähtee menemään liikaa kameran rullalle elämä, mut sieltä on hyvä aina tiputtautua maahan! Toinen toteaa.

– Omakohtaisesta kokemuksesta sanon, että se puhelin kannattaa välillä hylätä kokonaan ja olla läsnä läheisten kanssa. Pahimmillaan vie burnoutiin asti kun oikein puhelin juurtuu käteen. Sometauko on perusteltua itse jokaiselle, on se sitten minkä mittainen hyvänsä. Tsemppiä, kolmas kannustaa.

– Sä oot niin suosittu, koska oot rehellinen oma itsesi ja tietysti myös super kaunis, neljäs kehuu.

Sieppi on useasti ottanut kantaa someen ja siihen liittyvään kulttuuriin. Esimerkiksi vuonna 2021 Sieppi kummasteli, että eikö nykyaikana nainen saa julkaista itsestään bikinikuvia ilman, että häntä nimitellään sen jälkeen ”järkyttäväksi, tyrkyksi tai bimboksi”.

Lue Lisää: Sara Sieppi julkaisi rehellisen kuvasarjan trikoot jalassa

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Siepin tuorein kannanotto somekulttuuriin liittyen oli viime toukokuussa, kun ex-missi julkaisi itsestään kuvan, jonka hän oli aikaisemmin päättänyt jättää julkaisematta. Päätös juontui siitä, että kyseisessä kuvassa Sieppi on sellaisessa asennossa, jossa hänen takapuolensa näyttää isommalta kuin todellisuudessa. Siepin mieli kuvan suhteen muuttui, kun hän päätti käyttää sitä esimerkkinä siitä, miten hyvin ulkonäköä voi huijata somessa.

– Halusin vaan muistuttaa siit tärkeästä seikasta, et somessa kaikki ei oo sitä oikeeta todellisuutta, jos sul on ollu esim. tänää jotenkin epävarma olo itestä ku selailet IGtä, Sieppi muun muassa kirjoitti.

Lue lisää: Sara Sieppi julkaisi rehellisen kuvasarjan trikoot jalassa – paljastaa, miten omaa ulkonäköään voi ”huijata”

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Source Link is.fi