Sari Helin kertoo Annassa avioeronsa taustoista – ikävä tilanne nostatti eroajatuksen pintaan jo pari vuotta aiemmin

Huono Äiti -somesivuston perustaja Sari Helin erosi puolisostaan, europarlamentaarikko Petri Sarvamaasta viime vuonna. Yhdessä haettu avioero astui voimaan marraskuussa.

Pari ehti olla naimisissa yli 20 vuotta ja saada kaksi lasta.

Helin paljastaa tuoreessa Anna-lehden haastattelussa, että hän pyöritteli eroajatusta pitkään mielessään.

Kun Sarvamaa loi uraa ulkomailla, Helin pyöritti yksin lapsiperhearkea. Helin kertoo lehdelle tunteneensa voimakasta yksinäisyyttä, kun hänelle tärkeät arjen kohtaamiset jäivät vähiin.

– Minulle tuli sellainen olo, että tukeeko kukaan minua oikeasti, Helin, 53, ruotii Anna-lehden haastattelussa.

Parisen vuotta kestänyt aprikointi johti lopulta eroon.

– Lienee tyypillistä, että eroa miettii pari vuotta, hän sanoo.

Yrittäjä toteaa haastattelussa ymmärtävänsä myös eron toista osapuolta.

– Olet Euroopan huipulla, ja sinulla on siellä ihailijoita, hännystelijöitä, autonkuljettajat ja liuta avustajia. Kun tulet kotiin, eteisessä on vastassa Wilma-viesteissä marinoitunut yrittäjä ilman sukkanauhoja. Onhan kontrasti aika kova, hän korostaa.

Helinin mukaan pari muutti erilleen noin vuosi sitten.

Lue lisää: Petri Sarvamaa ja Sari Helin: Ero!

Sari Helin ja Petri Sarvamaa Kokoomuksen vaalivalvojaisissa vuonna 2019.

Petri Sarvamaa tuli tunnetuksi Yleisradion uutis- ja ajankohtaisohjelmien tv-toimittajana, ulkomaantoimituksen esimiehenä ja Washingtonin kirjeenvaihtajana. Euroopan parlamentin jäsen Sarvamaa on ollut vuodesta 2012.

Myös Sari Helin on tuttu televisiosta. Hän oli pitkään Yleisradion ajankohtaisohjelmien tv-toimittaja. Vähän yli kymmenen vuotta sitten hän perusti Huono Äiti -nettisivuston, jota markkinoidaan teeskentelemättömien ihmisten yhteisönä.

– Koen onnistuvani äitinä keskiverrosti tai vähän riman alle. Elämässä on helpointa onnistua työssä, vaikeinta on onnistua ihmissuhteissa, Sari Helin totesi IS:lle vuonna 2014.

Lue lisää: Koronakevään yritystukiin liittynyt somekohu jätti jälkensä Sari Heliniin: ”Olen entistä tarkempi siitä, ketkä ovat ystäviäni”

Source Link is.fi