Banner Before Header

Satu Silvon Vilma-tytär valmistui maisteriksi – ylpeä äiti julkaisi harvinaisen kuvan

Näyttelijä Satu Silvon, 59, tytär Vilma Kinnunen, 33, valmistui Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta näyttämötaiteen maisteriksi.

Juhlan kunniaksi ylpeä äiti julkaisi lauantaina Instagram-tilillään kuvan Kinnusesta.

– Vilmasta näyttämötaiteen maisteri. Onnea Vilmiski, lumoavan omanlainen olet, ihan juuri sinä, etkä kenenkään tai minkään jatke, lukee kuvatekstissä.

Kuvasarjan ensimmäisessä kuvassa Kinnunen poseeraa kameralle kukkakimppu, kuoharilasi ja todistus käsissään. Kuvissa vilahtavat myös esimerkiksi Silvon kumppani Reidar Palmgren ja näyttelijä Elina Knihtilä.

– Herkkä, väkevä, mielikuvitusrikasta, luova, ihana huumorintaju, analysoiva ja ihmettelevä sekä kyseenalaistava. Sinussa on vahva kohti menemisen sinnikkyys ja totuudellisuuden taju, Silvo kirjoittaa.

– Kukoistuksen luovuuden ja lahjakkuuden hedelmät nyt näyttämötaiteen käyttöön; monimuotoisille näyttämöille sen kaikissa olomuodoissa, rohkeutta sinne minne ikinä elämän polut viekään.

Kinnunen julkaisi saman kuvan omassa Instagramissaan. Hän on äitinsä tapaan näyttelijä, ja esiintynyt uransa alussa muun muassa televisiosarjoissa Presidentin kanslia ja Villa Helena. Myöhempiin töihin lukeutuu vierailut muun muassa sketsisarjassa ToosaTV sekä Ylen tv-sarjassa Uusi päivä.

Source Link is.fi