Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f0b004d376897df22a42ad15b549d499, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Seitsemästä raiskauksesta syytetty valioliigatähti siirrettiin pahamaineiseen vankilaan – Uutisalue
Banner Before Header

Seitsemästä raiskauksesta syytetty valioliigatähti siirrettiin pahamaineiseen vankilaan

Benjamin Mendy, 27, siirrettiin joulun alla huippuvartioituun vankilaan.

Manchester Cityä edustanut ranskalainen pidätettiin elokuussa syytettynä kuudesta raiskauksesta. Hiljattain syytteisiin lisättiin seitsemäs tapaus.

Mendy lusi aiemmin Liverpoolissa sijaitsevassa Altcoursessa, joka on luokitelui B-kategorian vankilaitokseksi. Joulun alla hänet siirrettiin Strangewaysin A-kategorian vankilaan Manchesteriin.

Samassa jutussa syytettynä oleva 40-vuotias mies siirrettiin myös Liverpoolista Manchesteriin.

Oikeuden tuomiota odottavan ranskalaisen Mendyn vankilasiirrosta uutisoi brittitabloidi The Sun.

– Heidät siirrettiin, koska tapauksen profiili on niin suuri. Se voi johtaa ongelmiin turvallisuuden ja vankien hallinnan suhteen, joten A-kategorian olosuhteet saattavat paremmin ehkäistä potentiaalisia ongelmia, The Sunin lähde kertoi.

Mendyn nykyisessä vankilassa Strangewaysissa on vuosien saatossa istunut lukuisia pahamaineisia vankeja.

The Sunin lähde arvioi, että Mendylla on edessään tukalat ajat.

– Se on yksi maan kovimmista vankiloista. Toinen hänen ongelmansa tulee olemaan lukuisat siellä istuvat Manchester Unitedin kannattajat. Hänen nimeään tullaan huutamaan viikkoja, joten hän ei tule saamaan paljoa unta, etenkin kun hän on syytettynä seksuaalirikoksista.

Lue lisää: Manchester Cityn tähtipelaajaa syytetään nyt seitsemästä raiskauksesta

Vasempana puolustajana pelannut Mendy on kolminkertainen valioliigamestari. Ranskalainen siirtyi Manchester Cityyn kesällä 2017 ”Taivaansinisten” pulitettua hänestä Monacolle 57,5 miljoonaa euroa. Hän pelasi 79 minuuttia Cityn kauden avausottelussa Tottenhamia vastaan.

Mendy juhli maailmanmestaruutta Ranskan paidassa Venäjän vuoden 2018 MM-kisoissa.

Hänen on määrä ilmestyä seuraavan oikeuden eteen tämän viikon perjantaina.

Source Link is.fi