Sergio Perez sai hulppean palkankorotuksen – ero tallitoveri Max Verstappenin ansioihin on liki käsittämätön

Sergio Perez, 32, sai hiljattain kaksivuotisen jatkosopimuksen Red Bullin F1-talliin. Meksikolaiskuljettaja sai mediatietojen mukaan myös palkankorotuksen, mutta hän on ansioissa silti kaukana hollantilaisen tallitoverinsa Max Verstappenin, 24, perässä.

The Mirror -lehti kertoo, että Perezin vuosipalkka olisi noin seitsemän miljoonaa euroa. Tämän lisäksi hänelle on kirjattu reilun kolmen miljoonan euron bonukset, jotka lankeavat maksuun jos sopimuksessa mainitut bonuspykälät täyttyvät.

The Mirrorin mukaan Perezin aiemmassa Red Bull -sopimuksessa oli noin 4,9 miljoonan euron vuosipalkka ja samankaltainen bonusjärjestelmä kuin nykyisessä kontrahdissa.

Nokkimisjärjestys Red Bullin F1-tallissa näyttää silti kaikin puolin selvältä. The Mirrorin mukaan maailmanmestari Verstappenin vuosipalkka on noin 37 miljoonaa euroa. Sen uskotaan olevan likipitäen samalla tasolla kuin supertähti Lewis Hamiltonin, 37, palkka Mercedes-Benzin F1-tallissa.

Max Verstappen on maailmanmestari.

The Mirror kertoo jutussaan nojaavansa palkkioraportissaan pitkälti Sportunen tietoihin.

Verstappen johtaa MM-sarjaa 125 pisteellään. Ferrarin ajaja Charles Leclerc on toisena 116 pisteellään ja Perez kolmantena 110 pisteellään.

Source Link is.fi