Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b3321e485052761102d2b0d4782de39b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Shakira ja Gerard Pique: ero! Futistähden käytöksestä leviää kovia väitteitä – Uutisalue

Shakira ja Gerard Pique: ero! Futistähden käytöksestä leviää kovia väitteitä

Poptähti Shakira ja hänen pitkäaikainen puolisonsa jalkapalloilija Gerard Pique eroavat. Shakira vahvisti asian lyhyessä tiedotteessa lauantaina.

– Lapsiemme hyvinvoinnin tähden, mikä on tässä kohtaa tärkeintä, pyydämme teitä kunnioittamaan yksityisyyttämme. Kiitos ymmärryksestä, tiedotteessa todettiin.

Kolumbialaisella Shakiralla ja FC Barcelonan pitkäaikaisella kapteenilla Piquella on kaksi yhteistä lasta, Milan ja Sasha. Pariskunta seurusteli 11 vuotta.

Espanjalaismedian mukaan eroon syynä olisi Piquen uskottomuus.

El Pedorico -lehti kertoo, että espanjalaistoppari olisi kevään mittaan tapaillut 20-vuotiasta, vaaleahiuksista opiskelijaa. Shakira, 45, sai tietää suhteesta, minkä jälkeen Pique sai lähteä pariskunnan yhteisestä asunnosta.

Pique, 35, on asunut lehden lähteiden mukaan jo jonkin aikaa yksin. Hän on väitteiden mukaan elänyt villiä poikamieselämää ja viihtynyt paljon yökerhoissa. El Pedoricon mukaan Pique olisi juhlinut pääasiassa joukkuetoverinsa Riqui Puigin ja tämän ystävien kanssa.

Tällä viikolla Espanjassa on myös kohuttu väitteistä, joiden mukaan Pique olisi tapaillut 17-vuotiaan joukkuekaverinsa Gavin äitiä. Brittitabloidi Mirrorin mukaan väite ei pidä paikkaansa.

Shakira ja Pique tapasivat Etelä-Afrikan MM-kisojen yhteydessä 2010. He eivät ehtineet avioitua.

Piquella on vielä kaksi vuotta jäljellä sopimusta FC Barcelonan kanssa. Hän lopetti maajoukkueuransa vuonna 2018.

Source Link is.fi