Banner Before Header

Shakira puhuu ensi kertaa erostaan – kertoo, millaisen uhrauksen teki aikanaan suhteen eteen

Kolumbialainen laulaja Shakira ja jalkapalloilija Gerard Pique ilmoittivat kesäkuun alussa erostaan yli 10 vuotta kestäneen yhteiselon jälkeen. Nyt poptähti rikkoi viimein hiljaisuuden ja kommentoi eroaan julkisesti ensimmäistä kertaa, kertoo muun muassa Entertainment Tonight -lehti.

Tuoreessa haastattelussa Shakira kertoo, ettei ole juuri puhunut erosta, sillä siitä puhuminen tekee kipeää. Ennen kaikkea hän on pyrkinyt suojelemaan ex-parin kahta yhteistä lasta, Milania, 9, ja Sashaa, 7.

– Olen yrittänyt peitellä tilannetta lasteni läheisyydessä. Yritän suojella heitä koska se on tärkein asia elämässäni. Mutta he kuulevat asioita kavereiltaan koulussa ja lukevat netistä kyseenalaisia ja epämiellyttäviä uutisia, jotka vaikuttavat heihin, tähti kertoo.

Shakira kertoi tuoreessa haastattelussa, että ilman tekemiään uhrauksia hän ei olisi yhtä läheinen lastensa kanssa kuin hän nyt on.

Vaikka laulaja ei kommentoi eron syitä sen kummemmin, on hän kuitenkin sitä mieltä, että on tehnyt suhteen aikana uhrauksia niin lastensa kuin miehensäkin hyväksi. Today-uutissivuston mukaan artisti kertoi haastattelussa, miten oli laittanut oman musiikkiuransa lähes täysin taka-alalle lastensa koulunkäynnin ja nyt entisen puolisonsa jalkapallouran vuoksi.

– Toisen meistä täytyi uhrautua. Joko mieheni olisi lakkauttanut sopimuksensa Barcelonan kanssa ja muuttanut Yhdysvaltoihin kanssani, tai sitten minun täytyi muuttaa. Jommankumman täytyi nähdä vaivaa ja uhrautua. Ja se olin minä.

– Muutin Espanjaan tukeakseni miestäni, jotta hän voisi pelata jalkapalloa ja saada titteleitä. Tein sen uhrauksen rakkaudesta, Shakira painottaa.

Shakira on nähty esiintymässä Suomessa pariinkin otteeseen.

Shakiran ja Piquen ero on vaikuttanut melkoisen myrskyisältä, sillä puheet jalkapallotähden uskottomuudesta jylläävät yhä hurjempina. Espanjalaismedioiden mukaan Piquella on ollut syrjähyppyjä jo vuodesta 2012 asti.

Alun perin pariskunta lyöttäytyi yhteen ennen vuoden 2010 jalkapallon MM-kisoja. Shakira lauloi tuon vuoden virallisen kisabiisin, Waka Waka -hitin, ja kaksikko tapasi kyseisen kappaleen musiikkivideon kuvauksissa.

Source Link is.fi