Banner Before Header

Simone Biles kihloihin! Jalkapallotähti järjesti ystävänpäiväksi yllätyskosinnan

Telinevoimistelun supertähti, moninkertainen olympia- ja MM-voittaja Simone Biles, 24, on mennyt kihloihin. Bilesin kumppani, NFL-pelaaja Jonathan Owens, 26, kosi häntä ystävänpäivänä maanantaina. Yhdysvaltalaispari julkaisi ilouutisen Instagramissa useiden kuvien kera.

– Heräsin tänä aamuna kihlatun viereltä, Owens kirjoitti tiistaina Instagramissa.

Owens paljastaa, että Bilesilla ei ollut aavistustakaan maanantain kosinnasta.

– Helpoin tahdon ikinä! Olet kaikki, mistä olen unelmoinut ja enemmän, Biles ylisti omalla tilillä lähes seitsemälle miljoonalle seuraajalleen.

Molemmat jakoivat tilillään kuvia kosintahetkestä.

UrheilIJAPARISKUNTA paljasti suhteensa syksyllä 2020. Tuolloin parin kokoero herätti huomiota sosiaalisessa mediassa. Owens ei ole 180-senttisenä lähellä NFL:n isoimpia pelaajia, mutta 142-senttisen Bilesin vierellä hän näyttää jättimäiseltä.

Lue lisää: Kuvat: Tähtiparin kokoero hämmästyttää! 142-senttinen Simone Biles seurustelee jenkkifutispelaajan kanssa

Biles on mitaleissa mitattuna kaikkien aikojen paras telinevoimistelija. Hän on voittanut yhteensä 32 MM- ja olympiamitalia.

Biles jätti kesken kilpailunsa Tokion olympialaisissa kesällä 2021. Hän vetosi mielenterveyteen, joka oli järkkynyt liian suuriksi kasvaneista henkisistä paineista.

Syyskuussa Biles kertoi karmeista kokemuksistaan Yhdysvaltojen voimistelumaajoukkueen lääkäristä Larry Nassarista, joka käytti häntä seksuaalisesti hyväkseen.

Source Link is.fi