Banner Before Header

Sinead O’Connor kertoo riipaisevia yksityiskohtia poikansa kuolemasta – syyttää kovaan ääneen valtion virkamiehiä

Irlantilainen laulajatähti Sinéad O’Connor kohtasi viikonloppuna suuren surun, kun hänen 17-vuotias Shane-poikansa löytyi kuolleena.

Äiti vahvisti asian Twitterissä lauantaina.

– Rakas poikani, elämäni valo, päätti lopettaa maallisen kamppailunsa tänään, ja on nyt jumalan luona, O’Connor kertoi surullisessa päivityksessä.

Lue lisää: Laulaja Sinead O’Connorin 17-vuotias poika on kuollut

Nyt O’Connor paljastaa Twitterissä, että ennen kuolemaansa hänen poikansa oli hoidettavana psykiatrisessa hoitolaitoksessa Newbridgen kaupungissa Irlannissa.

Laulajan mukaan valvonnan alla ollut alaikäinen poika pääsi laitoksesta karkuun ja oli kateissa useita päiviä, ennen kuin hänet löydettiin kuolleena.

Surun murtama O’Connor on twiittiensä mukaan järkyttynyt kyseisen laitoksen toiminnasta. Laulaja on vakaasti sitä mieltä, että valtion hoitolaitos laiminlöi hänen poikansa hoitoa päästäessään pojan karkaamaan.

– Olen nyt virallisesti tunnistanut poikani Shanen ruumiin. Antakoon jumala Irlannin valtiolle anteeksi, sillä minä en tule koskaan niin tekemään, Sinéad O’Connorin uudessa twiitissä sanotaan.

Riipaisevissa Twitter-julkaisuissaan poikansa menettänyt O’Connor syyttelee valtion virkamiehiä myös valehtelusta sekä siitä, etteivät he ole hänen mukaansa ottaneet vastuuta tapahtuneesta.

17-vuotias Shane katosi Newbridgen kaupungissa viime viikon torstaina. Viimeinen havainto hänestä tehtiin perjantaiaamuna Dublinissa noin 50 kilometrin päässä katoamispaikalta. Poliisi etsi häntä ja kertoi olevansa huolissaan hänen hyvinvoinnistaan.

Huolestunut äiti julkaisi ennen poikansa löytymistä Twitterissä riipaisevan viestin, jossa hän toivoi, että Shane ottaisi yhteyttä poliisiin ja hankkisi itselleen apua, eikä satuttaisi itseään.

Shane on toiseksi nuorin Sinéad O’Connorin neljästä lapsesta. Pojan isä on irlantilainen folkmuusikko Donal Lunny, josta O’Connor erosi pian pojan syntymän jälkeen.

Source Link is.fi