Banner Before Header

Sini Ariell tylsistyi äitiyslomalla – teki itselleen jättimäisen tatuoinnin

Tosi-tv:stä tuttu tatuointitaiteilija ja malli Sini Ariell, 40, on parhaillaan äitiyslomalla. Hän paljasti lokakuun lopulla saaneensa perheenlisäystä syyskuun puolivälissä.

Ariell julkaisi Instagram-tililleen videon, jossa hän tatuoi omaa jalkaansa. Ariell laati vasempaan jalkaansa koko jalan mittaisen legsleeve-tatuoinnin.

– Tatuointiartisti äitiyslomalla. Mitä tehdä, kun olet samaan aikaan eristyksissä ja tylsistyt, Ariell kirjoittaa kuvatekstissä englanniksi.

Kommenteissa Ariell paljastaa, että tatuoinnin tekemiseen kului aikaa kaksi ja puoli tuntia. Hän myös kertoo, että ajatus syntyi hetken mielijohteesta.

Ariell on aiemminkin julkaissut videoita, joissa hän tatuoi itse itseään. Viime toukokuussa hän esitteli vatsaansa tekemää tatuointia.

Lue lisää: Sini Ariell julkaisi rajun videon – näin hän tatuoi itse oman vatsansa: ”Aika kova”

Ariell sai miehensä Stuart Bondsin kanssa toisen lapsen syyskuussa. Tyttö sai nimekseen Indy Joan, toimintasankari Indiana Jonesin mukaan. Entuudestaan parilla on 4-vuotias Penny-tytär.

Lue lisää: Kaikessa hiljaisuudessa lapsen saanut Sini Ariell julkaisi ensimmäisen kuvan pienokaisestaan – paljasti samalla erikoisen nimen

Perheineen Australiassa asuva Ariell piti viimeisimmän raskautensa visusti salassa ja kertoi lapsensa syntymästä vasta maanantaina julkaistussa Helsingin Sanomien haastattelussa, jossa hän paljasti eläneensä viimeisen kuukauden ”syvällä vauvakuplassa”.

Ariell asuu perheineen Australiassa.

Samassa haastattelussa Ariell kertoi salanneensa raskautensa, jottei joutua raskausaikanaan lukemaan ikäviä kommentteja sosiaalisesta mediasta. Esikoistaan odottaessaan Ariell jakoi raskauskuulumisiaan aktiivisesti blogissaan, johon sateli runsaasti sävyltään ikäviä kommentteja.

– Kommentit olivat ihan hirvittäviä. Toivottiin, että lapsi kuolisi mun kohtuun tai että se syntyisi kehitysvammaisena. Tai että olen ihan vitun ruma ja tyhmä, enkä sovellu tatuointieni vuoksi äidiksi ollenkaan, Ariell muisteli HS:n haastattelussa.

Source Link is.fi