Sini Sabotage vihaa deittailua ja karsastaa pari­suhteita: paljastaa nyt, miksi lähti etsimään rakkautta jopa 4 000 kilo­metrin päästä kotoa

Räppäri Sini Sabotage, oikealta nimeltään Sini-Maria Makkonen, on mukana MTV:n uudessa Sometähtien sinkkuelämää -ohjelmassa, jossa sometähdet kuvaavat deittailuaan itse päiväkirjavideoiksi.

Sabotage kertoo IS:lle, että oikeastaan hän vihaa deittailua ja karsastaa parisuhteita. Hän on aina ollut ihminen, joka viihtyy hyvin yksin. JVG:n kanssa kesällä festareita kiertänyt räppäri kertoo, että hän on käynyt elämässään hyvin vähän esimerkiksi treffeillä.

Sabotage lähti kuitenkin ohjelmaan mukaan etsimään itselleen kumppania. Hän kertoo nyt, miksi.

Sini-Maria Makkonen on aina viihtynyt hyvin yksin.

– Kun maailmantilanne on mitä on, olen ihan eri tavalla alkanut kaipaamaan turvaa. Jos yhtäkkiä meidät kaikki taas teljetäänkin kotiin, niin ei tarvitsisi välttämättä olla siellä yksin, Sabotage aloittaa.

– Kun kaikki on tällaista epävarmaa, haluaisin arkeen vakautta ja turvaa. Oli myös mielenkiintoista kuvata koko homma, kun lähdin purkamaan sitä möykkyä, mikä tästä on tullut.

Sabotage näkee ohjelmassa samaa kuin MTV:n Olen Julkkis Päästäkää Minut Pois -ohjelmassa, johon Sabotage osallistui aiemmin. Hänen mukaansa ohjelmassa mentiin fobioita päin, ja sama pelkoja kohti meneminen pätee myös uuteen rakkausrealityyn.

– Olen aina ollut huono flirttailemaan ja minussa on vahvana sellainen maskuliinisuus. Miehet aika usein pelkää sellaista auraa. Halusin puskea itseäni vähän enemmän siihen, etten aina ajattelisi, ettei minusta ole tähän, Sabotage kuvailee.

Räppärille ohjelma on tehnyt hyvää.

– Koen, että pääsin vähän sen kammon yli. Loin päässäni hirveät painajaiskelat siitä, kuinka hirveää ja ahdistavaa ja vaivaannuttavaa deittailu on, mutta eihän se sitä ole, kunhan menee ja tekee, ja on oma itsensä.

Sini Sabotage kertoo, että rakkausrealityyn mukaan lähteminen on tehnyt hänelle hyvää.

Sabotagelle julkisuus on luonut paineita treffailuun, mutta hän kokee, että usein paineiden syy piilee hänessä itsessään.

– Olen yliajattelija. Sitä ei ikinä tiedä, miksi toinen on siinä: onko hän minun takiani vai sen takia, kuka olen tai julkisen ammatin takia. Varsinkin nuorempana tuntui, että se oli vaan hyvä läppä mennä kanssani ulos.

– Toinen myös tietää vähän enemmän sinusta kuin mitä sinä hänestä. Se on heti vähän epäreilu tilanne. Tuollaiset asiat ahdistavat minua todella paljon, SIni Sabotage kertoo.

Sabotage kertoo, että kyseisistä syistä hän lähti ohjelmassa heti alkuun treffeille reilun 4 000 kilometrin päähän. Sini Sabotage suuntasi nimittäin Espanjaan.

– Kumpikaan ei tiennyt toisistaan yhtään mitään. Se oli virkistävää.

Sometähtien sinkkuelämää -ohjelma alkaa MTV Katsomossa 25. elokuuta.

Source Link is.fi