Banner Before Header

Sirpa Selänne julkaisi 50 vuotta vanhan kuvan, jossa hän poseeraa Teemu-puolisonsa kanssa – kumpikaan ei aavistanut, miten elämä menisi

Sirpa Selänne juhlisti ystävänpäivää nostalgisella kuvalla 50 vuoden takaa. Kuvassa pikkuruinen Sirpa poseeraa yhdessä äitinsä, siskonsa ja perheystävien lasten kanssa, joista yksi sattuu olemaan hänen nykyinen puolisonsa Teemu Selänne.

Sirpa, 52, ja Teemu Selänne, 51, tapasivat jo taaperoina, sillä heidän äitinsä olivat ystäviä. Hiekkalaatikolla kohdanneet pienokaiset eivät kuitenkaan voineet aavistaa, että he rakastuisivat myöhemmin ja perustaisivat yhdessä perheen.

– Eipä tienneet pikkunen Sirpa ja Teemu että kohta ollaan oltu toistemme Valentine 33 vuotta. Kuva vuodelta joskus 1972, Terttu-äiti ja mun Jaana-sisko sekä Teemun kaksoisveli Paavo kuvassa myös, Sirpa Selänne kertoo Instagramissa.

– Vau, Teemu Selänne ihastelee kuvaa nauravan emojin kera.

Sirpa ja Teemu Selänteen rakkaus roihahti vasta vuosia kuvan ottamisen jälkeen, kun he tapasivat vuonna 1989 uudelleen Teemun Paavo-veljen ylioppilasjuhlissa.

Sirpa on muistellut Teemun saapuneen yo-juhliin suoraan treeneistä rikkinäisissä verkkareissa. Teemun huomio kiinnittyi heti perhetuttujen kauniiseen tyttäreen.

– Heti kun mä näin sen, olin että vau, onpas söpö tyttö. Ilta siinä juteltiin. Ja sitten kun ne lähtivät, olin että vitsi, tuossa on jotain erityistä, Teemu muisteli kohtaamista Sirpan kanssa Sel8nne-dokumentissa.

Tapaaminen painui myös Sirpan äidin Terttu Vuorisen ja Teemun Liisa-äidin mieliin. Sel8nne-dokumentissa he kertoivat Sirpan kehuneen Teemua kivaksi pojaksi.

– Äiti, soita Tertulle ja kysy, onko Sirpalla ketään poikakaveria, Liisa Selänne muisteli Teemun pyytäneen.

Nuoret sopivat lähtevänsä yhdessä Pink Floydin keikalle. Sirpan äiti sanoi huomanneensa heti, ettei kyseessä ole pelkkä kaverisuhde.

– Kyllähän sen näkee, kun oma tytär rakastuu, hän sanoi dokumentissa.

Pari alkoi seurustella, meni naimisiin vuonna 1996 ja sai neljä lasta. Esikoispoika Eemil syntyi pian häiden jälkeen ja perheen kuopus Veera vuonna 2007.

Selänteet asuvat Kaliforniassa, jossa Teemu teki pitkän uran Anaheim Ducksin riveissä. Kesäisin perhe on viettänyt aikaa myös Suomessa.

Source Link is.fi