Banner Before Header

Skandaali Ranskassa! PSG:n tähtipelaaja pidätettiin epäiltynä joukkuetoverinsa julman pahoinpitelyn tilaamisesta

Julma väkivallanteko ravistelee ranskalaista jalkapalloa, kertoo urheilulehti L’Equipe.

PSG:n ja Ranskan maajoukkueen keskikenttäpelaaja Kheira Hamraoui pahoinpideltiin viime viikon torstaina, kun hän oli matkalla kotiin joukkueen yhteiseltä ravintolaillalliselta.

Teon tilaamisesta epäillään Hamraouin seura- ja maajoukkuetoveria Aminata Dialloa, jonka poliisi pidätti keskiviikkona.

Hamraoui oli yhden joukkuetoverinsa kanssa matkustajana Diallon ajamassa autossa, kun naamioidut miehet hyökkäsivät hänen kimppuunsa väijytyksessä. Hamraoui revittiin ulos autosta ja häntä hakattiin rautaputkella jalkoihin.

Hamraoui sai sairaalahoitoa vaativia vammoja eikä pystynyt pelaamaan tällä viikolla PSG:n Mestarien liigan ottelussa.

Teon motiiviksi epäillään kilpailua pelipaikasta. Hamraoui, 31, siirtyi PSG:hen täksi kaudeksi FC Barcelonasta. Diallo, 26, on edustanut pariisilaisseuraa jo vuodesta 2016 lähtien.

PSG vahvisti keskiviikkona, että Diallo on pidätetty viime torstain tapahtumien vuoksi. Seura kertoi auttavansa poliisia tutkimuksissa ja päättävänsä niiden perusteella jatkotoimenpiteistä.

Lue lisää: Tunnettu kaksikko joutui hurjaan rikosvyyhtiin: pelivelkoja, 25 000 euron päiväpanoksia, huumeparoni Piet S. ja välikäsi bensa-asemalla

Tapauksessa on yhtymäkohtia yhteen urheiluhistorian tunnetuimpaan skandaaliin.

Vuonna 1994 yhdysvaltalainen taitoluistelija Tonya Harding juoni ex-aviomiehensä Jeff Gilloolyn kanssa kilpakumppaninsa Nancy Kerriganin pahoinpitelyn USA:n mestaruuskisojen alla.

Kerriganin kimppuun hyökkäsi Hardingin ja Gilloolyn palkkaama naamiomies, joka löi Kerrigania patukalla polven yläpuolelle. Iskun aiheuttaman vamman vuoksi Kerrigan ei pystynyt kilpailemaan.

Source Link is.fi