Skandaali Wimbledonissa! Tenniksen paha poika käyttäytyi todella törkeästi – yleisö raivona

Australialainen tennistähti Nick Kyrgios joutui tekemään täyden päivätyön voittaakseen Wimbledonin avausottelussaan britti Paul Jubbin.

Maailmanrankingin 40:s Kyrgios peittosi Jubbin (219:s) viisieräisessä trillerissä 3–2 (3–6, 6–1, 7–5, 6–7, 7–5).

Jubb laittoi suursuosikin todella ahtaalle huippuottelussa. Ottelun ratkaisuksi nousi Jubbin murrettu syöttövuoro viidennen erän 12:nnessa pelissä. Murretun syöttövuoron ansiosta Kyrgios juhli lopulta hikisen taiston voittoa.

Voitosta huolimatta aussitähti ei ollut täysin tyytyväinen ottelun kulkuun. Hän antoi yhden linjatuomarin kuulla kunniansa.

Kyrgios tunnetaan tenniskentillä todellisena kuumakallena, jonka ollessa kentällä usein räiskyy.

Kyrgios valitti tauon aikana tuomarille äänekkäästä yleisöstä jo ensimmäisessä erässä. Kun ottelu jatkui, yksi linjuri juoksi päätuomarin puheille.

Tämä ei tyydyttänyt Kyrgiosia. Seuraavan tauon aikana hänen kuultiin solvaavan naistuomaria ala-arvoisesti.

– Hän tulee itsekkäästi juttelemaan sinulle kesken pelin. Hän on vasikka, Kyrgios sanoi päätuomarille Aftonbladetin mukaan.

Äkäily ei suinkaan loppunut siihen.

Vain tovi tuomarin solvaamisesta, Jubb mursi australialaisen syötön ja otti 5–3-eräjohdon. Kuumana käynyt peluri otti pallon ja sinkosi sen ulos stadionilta. Hän sai tempustaan varoituksen. Yleisö myös buuasi hänelle.

– Yleisö oli aika häiritsevä tänään. Katsomossa oli ihmisiä, jotka eivät epäröineet kritisoidessaan minua, hän päätti.

ESPN:n mukaan Kyrgios myös sylki kohti häntä solvannutta fania.