SM-liigassa melkoiset maalihulinat! Ässät takoi pikaosumilla Ilveksen ahdinkoon – Lukko riepottelee murskalukemin SaiPaa

Perjantain 2–5 Ilves-tappiosta sisuuntunut Ässät rynnisti kotikaukaloonsa melkoisella intensiteetillä ja takoi Ilveksen nuottaan peräti kolme maalia 11 minuutin ja 38 sekunnin sisällä.

Sen jälkeen sarjassa toisena oleva Ilves otti aikalisän.

Ässiltä ovat osuneet Lenni Killinen, Nikolas Matinpalo ja Derek Barach.

Myös Raumalla vietettiin maalijuhlia avauserässä. Kotijoukkue Lukko on riepottelemassa SaiPaa ja johti ottelua avauserän jälkeen jo 3–0. Sebastian Repo osui avauserässä kahdesti, Oliver Suni kerran.

Lukon viime kauden mestarivalmentaja Pekka Virta on lappeenrantalaisjoukkueensa kanssa tukalassa tilanteessa. SaiPa vaihtoi maalivahtia Jaroslav Januksesta Juho Markkaseen.

Toisen erän jälkeen Lukko johti jo peräti 5–0.

Käynnissä on myös Kärppien ja Jukurien välinen ottelu. Se oli kahden erän jälkeen tasatilanteessa 2–2.