Banner Before Header

Somevaikuttaja Sara Vanninen joutui yllättäen sairaalaan – kovien vatsakipujen syy selvisi juuri ennen matkalle lähtöä

Somevaikuttaja ja bloggaaja Sara Vanninen, 33, joutui yllättäen sairaalaan kovien vatsakipujen vuoksi. Hän kertoi Instagram-tilillään ulkomaanmatkan vaihtuneen sairaalahoitoon.

– Meidän pitäis olla just nyt matkalla lentokentälle ja lomalle Singaporeen mut elämä yllätti. Singapore vaihtui sairaslomaan, hän kirjoittaa sairaalasta otettujen kuvien yhteydessä.

Kuvissa näkyy sairaalavaatteisiin pukeutunut ja sairaalasängyllä makaava Vanninen. Kuvatekstissä hän kertoo olleensa leikkauksessa tulehtuneen umpilisäkkeen vuoksi.

– Valtava helpotus siitä, että syy sietämättömiin vatsakipuihin lopulta löytyi varjoainekuvauksessa, ja ettei ollut mitään tämän vakavampaa.

Suosittu bloggaaja on myös kiitollinen siitä, ettei ollut vielä ehtinyt lähteä matkustamaan. Vanninen kehuukin suomalaista terveydenhuoltoa ja kertoo saaneensa hyvää hoitoa.

– Musta on pidetty niin hyvää huolta, vaikka toivo meinasi jo loppua leikkaussiirtojen takia.

Vanninen kertoi keskiviikkona tilinsä tarinat-osiossa päässeensä sairaalasta kotiin.

– Eilisen illan leikkauksen jälkeen tänään aamulla alkoi kivut. En oikein uskalla kävellä kun heikottaa niin paljon, hän kertoo.

Kotonakin Vanninen kertoo vielä keskittyvänsä lepäämiseen.

– Nyt vaan lääkettä ja tässä samassa asennossa makaamista. Otti koville toi kotiin siirtyminen.

Sara Vanninen on yksi Suomen suosituimmista bloggaajista ja yksi Suomen parhaiten tienaavista somevaikuttajista. Hänet palkittiin myös viime viikonloppuna sometähtien palkintogaala Creator Awardseissa Vuoden lifestyle -palkinnolla.

Hän on tullut tunnetuksi myös Selviytyjät Suomi -tv-ohjelmasta.

Vanninen meni naimisiin Juuso-puolisonsa kanssa viime vuoden heinäkuussa. Heillä on yksi yhteinen lapsi.

Source Link is.fi