Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_41f5d67da9cd779a824b608a403990b4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Suomalaiset naureskelivat Julian Weberille keihäspaikalla – näin ”idiootiksi” leimattu saksalainen vastasi – Uutisalue

Suomalaiset naureskelivat Julian Weberille keihäspaikalla – näin ”idiootiksi” leimattu saksalainen vastasi

München

Saksan keihästähti Julian Weber latasi maltillisen vastakommentin suomalaisille kilpailijoilleen, jotka kutsuivat häntä idiootiksi karsintakisassa perjantaina. Weber heitti karsinnassa kolmannen heittonsa, vaikka finaalipaikka oli jo varma.

Se oudoksutti suomalaisia.

– Kyllä me naureskeltiin. Sanottiin sille, että mikä idiootti lähtee vielä heittämään. Mutta ei se kuunnellut meitä vaan halusi tehdä jotain omia tanssiliikkeitään. En tiedä mikä oli, Lassi Etelätalo sanoi.

Lue lisää: Saksalaistähden outo tempaus sai Lassi Etelätalon repeämään – ”Sanottiin sille, että mikä idiootti”

– Heitin, koska halusin saada tuntumaa. Alusta tuntui sateessa hieman liukkaalta. Halusin lyhyemmän vauhdin, asennon ja heittää kädellä. Helppo heitto hyvällä tunteella. Tiesin, että olisin voinut lopettaa ensimmäisen jälkeen, mutta heitin kaksi muutakin, Weber sanoi.

Saksalaisella ei ollut erityistä viestiä Etelätalolle.

– Meillä on hyvät välit. Meillä on hauskaa suomalaisten kundien kanssa stadionilla, Weber kertoi.

Weber heitti perjantaina tuloksen 80,99 ja oli heikkotasoisen karsinnan toinen. Suomalaisista Etelätalo (79,29) ja Toni Kuusela (79,26) pääsivät finaaliin. Toni Keränen (77,01) karsiutui ensimmäisenä kilpailijana.

Source Link is.fi