Banner Before Header

Suomalaisseuran pelaaja löi vastustajalta silmäkulman auki ottelun jälkeen – sai potkut ja kovan pelikiellon

Palloliiton kurinpitovaliokunta on puuttunut kovalla kädellä Kakkosen ottelun FC Futura–Jippo yhteydessä nähtyihin tapahtumiin.

Se määräsi porvoolaisseura Futuran Cherif Ndiayelle seitsemän ottelun lisäpelikiellon 21. toukokuuta pelatun ottelun jälkeisistä tapahtumista, Palloliitto kertoi tiedotteessaan.

Ottelun erotuomari oli poistanut Ndiayen ottelusta punaisella kortilla epäasiallisen kielenkäytön vuoksi. Ottelun jälkeen pukukoppialueella Ndiaye oli lyönyt ainakin yhtä vastustajajoukkueen pelaajaa kasvoihin siten, että vastustajan silmäkulma aukesi.

Ndiaye ei vastineessaan kiistänyt lyömistä. Asiassa ei ole myöskään esitetty, että Ndiayeta kohtaan olisi kohdistettu väkivaltaa.

Futura on purkanut Ndiayen pelaajasopimuksen tapahtumien jälkeen. Asiasta on myös aloitettu esitutkinta, jossa Ndiayeta epäillään pahoinpitelystä.

Kurinpito piti erityisen tuomittavana sitä, että pelaaja käytti väkivaltaa ottelun jälkeen. Tekoa pidettiin siten tahallisena ja pelitilanteesta täysin irrallisena, ja teon tarkoituksena oli satuttaa vastustajaa.

Kakkonen on Suomen jalkapallon kolmanneksi ylin sarjataso.

Source Link is.fi