Banner Before Header

Suomen nuorin meppi ja Tampereen kaupungin­valtuutettu kihlautuivat: ”Elämäni romanttisin hetki”

Suomen nuorin europarlamentaarikko Alviina Alametsä, 29, (vihr) ja Tampereen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja Jaakko Mustakallio, 34, (vihr) ovat menneet kihloihin.

Alametsä kertoi kihlauksesta Instagram-tilillään maanantaina, ja aiheesta kirjoitti ensimmäisenä Iltalehti.

– Kihloissa! Jaakko yllätti kosinnalla 4.11.2021. Elämäni romanttisin hetki. Sanoin kyllä, ja häitä tanssitaan 2023. Kiitos @jaakkomustakallio, kun teet päivistä niin onnellisia, Alametsä kirjoitti Instagram-tilillään sydänten kera.

Iltalehden mukaan kihlaus tapahtui Kyproksen saarella, jossa Alametsä ja Mustakallio olivat lomailemassa.

Alametsä ja Mustakallio olivat uimassa Lounais-Kyproksessa sijaitsevan Kouklian kaupungin lähellä olevalla Afroditen kivellä, kun Mustakallio pyysi Alametsää vaimokseen.

Kreikkalaisen mytologian mukaan rakkauden ja kauneuden jumalatar Afrodite nousi juuri siltä paikalta merestä päättäessään aloittaa maanpäällisen elämän.

Pariskunta on seurustellut vuodesta 2019.

Alametsä valittiin Euroopan parlamenttiin vuoden 2020 vaaleissa. Mustakallio on ollut Tampereen kaupunginvaltuuston jäsen vuodesta 2013.

Viime kesän kuntavaaleissa Mustakallio valittiin kolmannelle valtuustokaudelle – ja myös kaupunginvaltuuston varapuheenjohtajaksi. Aikaisemmin Mustakallio oli myös vihreiden varapuheenjohtaja, mutta viime puoluekokouksessa häntä ei valittu jatkokaudelle.

Lue myös: Alviina Alametsä on Suomen nuorin meppi – 13 vuotta sitten hän selvisi Jokelan kouluammuskelusta

Source Link is.fi