Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_de482cc7e455be418856d48ef74dd50f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Suomen nyrkkeilyliitolta kova reaktio Venäjää myötäilevään skandaalipäätökseen – Uutisalue

Suomen nyrkkeilyliitolta kova reaktio Venäjää myötäilevään skandaalipäätökseen

Suomen Nyrkkeilyliitto reagoi voimakkaasti Kansainvälisen Nyrkkeilyliiton IBA:n päätökseen sallia venäläisten ja valkovenäläisten ottelijoiden paluu nyrkkeilykehiin.

IBA:n puheenjohtaja Umar Kremljov kuuluu Vladimir Putinin ystäväpiiriin.

Lue lisää: Nyrkkeilypomot tekivät skandaalinkäryisen päätöksen: venäläiset saavat palata kehiin

Suomen Nyrkkeilyliitto tiedotti keskiviikkona, että se pitää kiinni helmikuun lopussa tekemästään päätöksestä, joka koskee nyrkkeilijöiden lähettämistä Venäjällä tai Valko-Venäjällä järjestettäviin tapahtumiin.

– Suomalaisnyrkkeilijät eivät tule osallistumaan kansainvälisiin kilpailutapahtumiin, joissa venäläiset ja valkovenäläiset urheilijat saavat edustaa maataan. Naisten EM-kisojen osalta päätös osallistumisesta tehdään sen jälkeen, kun tieto kisoihin osallistuvista maista on julkinen, liitto kertoi tiedotteessa.

Liitto kertoi myös, ettei se edelleenkään ota vastaan venäläisiä tai valkovenäläisiä nyrkkeilijöitä tai toimitsijoita Suomessa pidettäviin tapahtumiin.

Source Link is.fi