Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_babc71a0ea09117cc70907b67768a2a1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Suomen Palloliitto sakotti itseään – Uutisalue

Suomen Palloliitto sakotti itseään

Suomen Palloliiton kurinpitovaliokunta jakoi sakkoja 17. syyskuuta pelatun miesten Suomen Cupin loppuottelun tapahtumista.

Maksettavaa kertyi sekä liitolle että finaalissa pelanneille KuPSille ja Interille. Palloliitto kertoi asiasta tiistaina sivuillaan.

Palloliitto sai turvallisuusmääräysten rikkomisesta sakkoa 1 000 euroa, sillä KuPSin ja Interin kannattajat toivat ottelutapahtumaan pyroteknisiä tuotteita ja niitä myös käyttivät. KuPS sai sakkoa 1 500 euroa ja Inter 1 300 euroa.

–  Turvatarkastukset eivät lopulta ole onnistuneet estämään useiden pyroteknisten tuotteiden salakuljettamista stadionille ja käyttämistä siellä. Lisäksi pyrotuotteiden käyttäjien läheisyydessä istuneita kannattajia on joutunut hengitysvaikeuksien vuoksi poistumaan paikoiltaan, kurinpitopäätöksessä todetaan Palloliiton osalta.

Palloliitto ilmoitti Twitterissä tiistaina iltapäivällä, että se lahjoittaa sakkoa (1 000 euroa) vastaavan summan Jalkapallo-Säätiön vähävaraisten tai syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapallotoiminnan edistämistä tukevaan rahastoon.

Source Link is.fi